DomůCashwin Casino recenze
Cashwin Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (33)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Nordea
  • Bitcoin
  • Flexepin
Limity pro výběr
 mesíčně
12 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
600 €
Softgenius N.V.
2023
> 20 000 000 Kč
  • Curaçao (Gaming Curaçao)
PřehledBonusyUživatelské recenze11Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 33
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino CZ Logo
3.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Forbes Casino Logo
4.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Zobrazit více

Cashwin Casino casino recenze

Kasino Cashwin Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Cashwin Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Cashwin Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné relevantní stížnosti na toto casino.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Cashwin Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (33)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Nordea
  • Bitcoin
  • Flexepin
Limity pro výběr
 mesíčně
12 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
600 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Sázky na eSporty
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (10)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)

Výrobci her
Zobrazit vše (156)

  • Novomatic
  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Betsoft Gaming
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • Big Time Gaming

Pro

  • Hry od mnoha poskytovatelů softwaru včetně společnosti NetEnt
  • Obrovský výběr poskytovatelů her
  • K dispozici jsou Live hry
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7

Proti

  • Hráči vkládající peníze přes Skrill a Neteller jsou bez nároku na bonus
  • Ne všechny platební metody jsou dostupné pro všechny země

Zajímavá fakta

  • Zcela nové kasino, které nebylo prokázáno časem
  • Mezinárodní kasino
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Natalia Burlutskaia Naposledy aktualizované: 27.2.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Cashwin Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Cashwin Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (11)

Recenze uživatelů na Cashwin Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Cashwin Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 11 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před měsícem
Ne velký vyhrál malou částku a požádal podporu o časový rámec pro výběr, s víkendem do Skrill byl informován pravděpodobně příští středu, nyní je čtvrtek. Super pomalý proces výběru, jinde rychlejší.
  • Pěkný layout stránek
  • Super pomalé výběry i do elektronických peněženek.
• před měsícem

nejprve bych rád požádal kasinového guru, aby změnil informace o omezeních v zemi
protože kasino umožňuje hráčům z Maďarska

S tímto kasinem mám pozitivní zkušenost. Dostávám 20 bezplatných zatočení bez vkladu a z tohoto bonusu jsem vyhrál. Splnil jsem požadavek na sázení.
peníze mi dorazily na můj bankovní účet do 72 hodin od výzvy k platbě. toto byl můj první výběr. Myslím, že je to správné.
• před 4 měsíci
Obecná zkušenost velmi špatná. Výplaty jsou omezené, zpočátku maximálně 300 za den, abyste mohli zbytek prohrát. Většinou hraji Bonanza Fish od Pragmatic na Cashwin. 20krát otočení zdarma na vysoké sázky a vždy stejný proces. Za rok jsem zatím měl alespoň 1000 otočení zdarma a dvakrát jsem dosáhl 10 kol. V kolech 2 a 3 většina rybářů nikdy nepřijde a 90% kol se hraje tak, že první rybář přijde ve hře 3. Ale náhodou. 95 % z 1000 roztočení zdarma nepřijde ani 10násobek vkladu, ale je to náhodné. Směšný.
  • Vůbec nic
  • Omezená výplata
  • Žádné výplaty o víkendech
  • Výplata 2-3 pracovní dny
  • Stejný proces zatočení zdarma
• před 4 měsíci
Kasino vyplácí a určitě můžete vyhrát, ne vždy, ale funguje to. Stránka je přehledná a služba je skvělá
  • Služby zákazníkům
  • Výplata nějakou dobu trvá
• před 7 měsíci
Ahoj, jen chci, aby lidé věděli, že bych velmi doporučil, aby zde nehráli. Odmítají vám zaplatit bez ohledu na to, kolik důkazů jim pošlete. Zaprvé vám ani neřeknou, co potřebují, dokud je nekontaktujete, a pak se vše prostě odmítne. Nepřibližovat se!!
  • Neplatí lidem. Nehraj si tady.
• před 8 měsíci
Dne 17. září 2023 jsem vložil 500 € u paysafe a do dnešního dne nejsou peníze na mém hráčském účtu ani na mém účtu paysafe!, každý den píšu na zákaznickou podporu, ujišťujeme vás, že své peníze dostanete, uchovávají znepokojuje mě!!. , přečti Caschwinovi prsty, sázejí a verš certifikát jedna!!ověření no schanssss
• před 8 měsíci
Dobrá výplata a velmi rychlé ověření. Krátce po předložení dokladů jsem byl ještě téhož dne ověřen. Výplaty jsou také někdy připsány na účet ve stejný den.
  • Rychlé výplaty
  • Rychlé ověření
  • Se mnou nic
• před 9 měsíci
Po nějaké době byl můj problém vyřešen velmi dobře a řešení bylo velmi spravedlivé, více, než jsem skutečně očekával. Podpora má velkou trpělivost a moje problémy byly vyslyšeny. Jsem opravdu rád, že mohu změnit svůj názor na toto kasino.
  • Extrémně férové řešení problému, lepší řešení, než jsem očekával
  • Dobrá a skvělá pomoc od podpory
• před 10 měsíci
Hrozný chat v kasinu nikdy není online, e-mail se vám nikdy neozve, většina metod výběru nefunguje.
Jen vás bude stále žádat o zaslání dokumentů, prosím, nezkoušejte toto kasino, abyste plýtvali svými penězi a časem
  • Žádný
  • Pomalá odezva
  • Nikdy nestahujte
  • Vyhněte se za každou cenu
• před 10 měsíci
S CashWin Casino mám pozitivní zkušenosti.
Využil jsem bonusy za vklad a již jsem provedl výběr bankovním převodem.
Podpora je také velmi milá a užitečná.
Ověření proběhlo celkem rychle.
  • Mnoho her
  • rychlý proces ověření
  • milá a kompetentní podpora
  • rychlá platba bankovním převodem
Cashwin Casino
Děkujeme za zpětnou vazbu, jsme rádi, že máte pozitivní zkušenost :)
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Cashwin Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Cashwin Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Cashwin Casino a jejích přidružené kasina (521)

521Všechny15Otevřené0Nevyřešené211Vyřešené295Odmítnuté

Stížnosti přímo na Cashwin Casino

Stížnost je uzavřena Náš verdikt

Neopodstatněná stížnost

Stížnosti na přidružené Winsane Casino (Stejný management)

Stížnosti na přidružené ZetCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 036 R$
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 819 $
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 305 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 127 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 780 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 700 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 260 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 390 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 401 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 799 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 21 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 170 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 R$
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 74 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.1.2020

Stížnosti na přidružené Casinoly (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$750
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 181 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2021

Stížnosti na přidružené QuickCasino (Stejný management)

Stížnosti na přidružené Spinaro Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 390 €
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 161 €
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 48 €
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 106 R$
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$600
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.10.2023

Stížnosti na přidružené Winota Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 220 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 045 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 500 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 400 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 500 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2021

Stížnosti na přidružené FEZbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 149 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 zł
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 600
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 200 zł
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 196 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 203 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 450 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 554,6 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 S/.
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 050 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.7.2020

Stížnosti na přidružené QuickWin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 210 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$30 000
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.4.2023

Stížnosti na přidružené OhMySpins Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 830 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 101 XRP
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 350 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 575 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký