DomůSpinaro Casino recenze
Spinaro Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Najít službou Google Prohlížejte doporučená kasina
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (43)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • Postepay
  • Bitcoin
Limity pro výběr
 mesíčně
12 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
600 €
SoftGenius N.V.
2023
> 1 000 000 Kč
  • Curaçao (Gaming Curaçao)
PřehledBonusy4Uživatelské recenze6Index bezpečnostiDiskuze22Platební metody 43

Spinaro Casino casino recenze

Kasino Spinaro Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Spinaro Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Spinaro Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné relevantní stížnosti na toto casino.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Spinaro Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (43)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • Postepay
  • Bitcoin
Limity pro výběr
 mesíčně
12 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
600 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (11)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (11)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (11)

Výrobci her
Zobrazit vše (98)

  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Playtech
  • Betsoft Gaming
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Big Time Gaming
  • Yggdrasil Gaming
SCREENSHOTY KASINA
spinaro_casino_game_gallery_desktop
spinaro_casino_homepage_desktop
spinaro_casino_promotions_desktop
spinaro_casino_game_gallery_mobile
spinaro_casino_homepage_mobile
spinaro_casino_promotions_mobile

Pro

  • Velmi nízký minimální limit výběru
  • Webová stránka podporuje mnoho jazyků
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7
  • Moderní webové stránky

Proti

  • Hráči vkládající peníze přes Skrill a Neteller jsou bez nároku na bonus
  • Kasino je relativně nové, není prověřené časem
  • Ne všechny platební metody jsou dostupné pro všechny země
  • Dlouhý seznam zakázaných zemí

Zajímavá fakta

  • Podpora živého chatu využívá u některých jazyků funkci automatického překladu
  • Chcete-li nastavit různé limity pro zodpovědné hraní, kontaktujte podporu
Autor a garant: Kristina Underwood Naposledy aktualizované: 15.10.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (4)

Spinaro Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Spinaro Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (6)

Recenze uživatelů na Spinaro Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Spinaro Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 6 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před týdnem
Provedl jsem několik vkladů v kasinu a nakonec jsem dosáhl zisku a vydělal jsem slušné peníze, i když ověření bylo provedeno a úspěšně dokončeno, kontaktoval jsem zákaznickou podporu a bylo mi řečeno, že doklad o adrese je neplatný, zadal jsem nový doklad a byl schválen, ale stále jsem nemohl vybrat své peníze. Znovu jsem se spojil se zákaznickou podporou a tentokrát mi bylo řečeno, že potřebuji doklad o platbě přes MBWAY, poslal jsem tradiční doklad, že nám MBWAY poskytuje a nestačilo to, vlastně jsem musel jít do své banky a požádat o specializovaný důkaz. Odeslal jsem to a nakonec to bylo schváleno. Požádal jsem o výběr svých prostředků ještě jednou a ještě nebyl přijat, ale nyní říkají, že je vše v pořádku a že žádost o schválení výběru může trvat až 3 dny. Zatím nevím, jestli své peníze někdy dostanu. Je lepší utratit své peníze v jiném kasinu.

Aktualizace:
Po 72 hodinách/3 dnech mi zrušili žádost o výběr přes Skrill a doporučili mi, abych požádal o nový výběr, ale tentokrát bankovním převodem, aniž by něco zdůvodnili. Stále nedostávám své peníze.
  • Přátelský zákaznický servis.
  • Velmi pomalé nebo žádné výběry.
  • Žádost o dodatečné údaje.
  • Kasino s velmi malým počtem výher.
  • Pomalé a občas se sloty zaseknou.
• před měsícem
Stejně jako všechna ostatní kasina (zejména z Curacaa) žádné výhry, 250 € mělo být vloženo do brambor. Špatné kasino, jako všechny ostatní.
  • Rychlý vklad, jako vždy
  • Struktura stránky
  • Povídat si
  • Téměř žádné zisky
  • Žádná otočení zdarma
  • Vítězství je zbytečné
  • Curacao, úplně poslední
• před 6 měsíci
Mám stejnou zkušenost jako všichni ostatní, toto je amatérské kasino, mají spoustu problémů se svou technologií. Měl bych obavy z každého kasina, kde se v uživatelských recenzích objevuje trend.

Nebyl jsem schopen ani hrát žádné hry, protože nemají spolehlivého poskytovatele plateb. V mé jurisdikci nepřijímají víza, takže jsem si koupil flexepin a to nefungovalo, přestože mi nabídli tuto metodu vkladu. Proto jsem utratil peníze za nákup flexepin.

Prošel jsem dlouhým procesem online chatu, jen aby ke mně byli blahosklonní a naznačovali, že jsem se neřídil jejími pokyny, přestože jsem vymazal mezipaměť a přihlásil se ve 3 prohlížečích na 2 různých zařízeních. vymazání není problém s mým počítačem.

Absolutně hanebný zákaznický servis, nevěřil bych tomuto kasinu se svými údaji a zejména žádnými platebními údaji. K profesionálům mají daleko.

Nehrajte si tady, oni prostě nevědí, co dělají.
  • Služby zákazníkům
  • platební metody
• před 6 měsíci
Téměř všechna nová kasina jsou zcela amatérské. To samé.
Jeden vklad v eurech, ale stále mi účtují z karty dolary a musím bance zaplatit poplatek za směnu.
Vše prohrál, samozřejmě rychle, i kasina se hrací automaty valí velmi pomalu. Špatné technické nastavení nebo co.
Velmi vysoký požadavek na sázku pro bonus.
Myslím, že dávám další šanci a snažím se vložit, ale už to nefunguje, jen chyby. Podpora nic nepomůže, požádejte mě, abych kontaktoval banku, což je hloupá rada. Na mé bance nebo kartě není nic špatného a banka nemůže pomoci.
Zavřel jsem svůj účet po 30 minutách a otevřel jsem ho.
I když posílají e-maily, e-mailová adresa podpory je špatná.
support@smtpauthrelay.com

Nevěřte hodnocení Casino Guru, většinou je špatné. Nejsem si jistý, jak to počítají.
  • Mnoho poskytovatelů
  • Příplatek za každou zálohu v EUR
  • Technicky špatné kasino
  • Nepřátelská a bezmocná podpora
  • Vklad kreditní kartou funguje pouze jednou
  • Posílají e-mail s adresou podpory. Vůbec to nefunguje.
• před 6 měsíci
Toto kasino se zdá být dobré...hry běží hladce a chat se zdá být přátelský a užitečný.
Před několika dny jsem provedl vklad a minulý pátek jsem odeslal ověření, ale protože je teď víkend, neočekávám, že se do pondělí nic dozvím, možná budu muset aktualizovat, jak rychlý je proces ověření.
Rád bych tomu dal 5 hvězdiček, ale uvidím, jak bude výběr probíhat.
Aktualizace...problémy s ověřením...nikdy jsem neměl problémy na několika dalších místech, kam jsem poslal své ověření.
  • Prostředky byly uloženy rychle.
  • Chat je užitečný.
  • Problémy s ověřením.
• před 7 měsíci
Mnoho poskytovatelů, dobrá podpora. Stránka je ale velmi pomalá a příliš zaostává. Na začátku jsem měl dobré zásahy a dostal jsem se až na €3400. A nemohl jsem získat jediné roztočení zdarma v hodnotě 3 400 EUR. Nechyběly ani hity základní hry

Myslím, že stránka není příliš dobrá a ani příliš špatná
otestujte si to sami
  • Rychlá a příjemná podpora
  • Mnoho poskytovatelů
  • Laggy web
  • cesta k vysoké sázce
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Spinaro Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Spinaro Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Spinaro Casino a jejích přidružené kasina (521)

521Všechny15Otevřené0Nevyřešené211Vyřešené295Odmítnuté

Stížnosti přímo na Spinaro Casino

Stížnosti na přidružené Winsane Casino (1)

Stížnosti na přidružené Cashwin Casino (11)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 270 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$400
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.5.2023

Stížnosti na přidružené ZetCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 036 R$
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 819 $
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 305 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 127 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 780 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 700 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 260 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 390 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 401 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 799 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 21 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 170 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 R$
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 74 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.1.2020

Stížnosti na přidružené Casinoly (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$750
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 181 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2021

Stížnosti na přidružené QuickCasino (Stejný management)

Stížnosti na přidružené Winota Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 220 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 045 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 500 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 400 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 500 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2021

Stížnosti na přidružené FEZbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 149 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 zł
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 600
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 200 zł
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 196 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 203 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 450 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 554,6 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 S/.
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 050 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.7.2020

Stížnosti na přidružené QuickWin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 210 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$30 000
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.4.2023

Stížnosti na přidružené OhMySpins Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 830 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 101 XRP
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 350 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 575 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.11.2021

Stížnosti na přidružené GreatWin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 324 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 214 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 108 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.8.2023