DomůNeed For Spin Casino recenze
Need For Spin Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Najít službou Google
Platební metody
Zobrazit vše (36)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Sofort Banking
  • Giropay
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €
GBL SOLUTIONS N.V.
2022
> 20 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Antillephone N.V.)
PřehledBonusy6Uživatelské recenze37Index bezpečnostiDiskuze67Platební metody 36
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Betano Casino Logo
2.Betano Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
4.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Need For Spin Casino casino recenze

Kasino Need For Spin Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Need For Spin Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Need For Spin Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Je součástí skupiny příbuzných kasin s trochu vyššími kombinovanými výnosy, ale i nadále bychom klasifikovali skupinu jako středně velkou. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné relevantní stížnosti na toto casino.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Need For Spin Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (36)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Sofort Banking
  • Giropay
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka česky
Všechny jazyky (11)
Zákaznická podpora v češtině
Všechny jazyky (11)
Live chat v českém jazyce
Všechny jazyky (11)

Výrobci her
Zobrazit vše (104)

  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Betsoft Gaming
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Big Time Gaming
  • Yggdrasil Gaming
SCREENSHOTY KASINA
need_for_spin_casino_homepage_desktop
need_for_spin_casino_homepage_mobile

Pro

  • Vklady a výběry v kryptoměnách
  • Dobrý výběr výrobců her
  • Jednoduchý a čistý design webových stránek
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7
  • Masivní výběr her včetně širokého spektra živých her s krupiérem

Proti

  • Omezené možnosti zodpovědného hraní

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • Podpora živého chatu využívá u některých jazyků funkci automatického překladu
  • Vklady musí být vsazeny 3x před žádostí o výběr
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Ayberk Ayan Naposledy aktualizované: 15.1.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (6)

Need For Spin Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Need For Spin Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (37)

Recenze uživatelů na Need For Spin Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Need For Spin Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Špatná

Hodnotilo 37 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 3 týdny
Aktualizace: Takže jsem 25. června 2024 sroloval celkem 2 100 $ a 27. června 2024 jsem zatím obdržel 700 $. Jsem trochu zmatený z toho, proč ostatní 2 nezískali proces ve stejnou dobu jako ten druhý, doufal jsem proces od sebe dělí jen pár hodin



Doufám, že všechny tyto špatné recenze nejsou o tomto kasinu pravdivé. Zatím to bylo docela snadné a doufal jsem, že nebudu běhat jako všichni ostatní. Vyhrál jsem velkou částku a doufal jsem, že je to snadný proces a ujišťuji se, že 500 eur za den není největší, ale je to, co je. Také pondělí až pátek KYC od 9:00 do 18:00 není nejlepší, co by se měli snažit získat 24hodinový tým pro nás, Kanaďany, časový rozdíl není největší. Znovu za pár dní zveřejním proces, u kterého v současné době čekám na ověření účtu, aby byl vymazán, a doufám, že do dnešní 2:00 mého času bude vše v pořádku
  • Dobré hry
  • Nedostatek podpory
  • Pomalý proces navíjení
Need For Spin Casino
Vážení shawndeschamps02,

děkujeme, že jste se s námi podělili o zpětnou vazbu. Oceňujeme příležitost řešit vaše obavy.

Rádi bychom vás informovali, že podle našich zásad můžete zadat tři současné žádosti o výběr a maximální povolená částka za transakci během období 24 hodin je 700 CAD.

I když chápeme, že se to může zdát omezující, taková omezení jsou standardní praxí v celém odvětví, aby bylo zajištěno bezpečné a řádné zpracování.

Naše finanční oddělení zpracovává žádosti o výběr systematicky během pracovní doby. Jakmile bude každý výběr dokončen, obdržíte e-mailové upozornění. Všechny transakce se snažíme vyřídit rychle a efektivně.

Chápeme důležitost včasných a hladkých transakcí. Dále vám doporučujeme, abyste si prostudovali naše Smluvní podmínky, kde najdete podrobnější informace o našich postupech pro odstoupení od smlouvy, nebo můžete své dotazy volně adresovat našemu vyhrazenému týmu podpory.

Máte-li jakékoli další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se obrátit na náš živý chat. Naši zástupci podpory jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli.

S pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce
• před měsícem
Můj účet byl ověřen velmi rychle, bez problémů. Jediným negativem je, že trochu zdržují výběry a dokud nejsou dokončeny, nemůžete aktivovat žádný bonus. Ale jinak jsem se nesetkal s žádnými problémy.
  • Rychlá identifikace
  • Okamžitě reagují v chatu
  • Zdržují výběry
  • Na emaily většinou nereagují.
Need For Spin Casino
Milá fatoska13,

děkujeme, že jste se s námi podělili o své zkušenosti.

Omlouváme se v případě, že došlo k nějakým nepříjemnostem, a chápeme, že proces výběru může být delší, než se očekávalo, ale jsme velmi rádi, že jste si udělali čas a úsilí a ocenili naše kasino.

Právě zpětná vazba, jako je ta vaše, nás motivuje k dalšímu poskytování výjimečných služeb a vytváření nezapomenutelných zážitků pro naše zákazníky.

Vaše spokojenost je naší nejvyšší prioritou a těšíme se, že vám budeme při všech vašich budoucích interakcích s námi sloužit se stejnou péčí a obětavostí.

Zavázali jsme se, že proces ověření a výběru bude pro naše hráče co nejhladší, a jsme rádi, že s tím slyšíte vaše zkušenosti, pokusíme se potíže vyřešit co nejdříve.

Děkujeme za vaše milá slova a za to, že jste součástí kasina NeedForSpin. Přejeme vám další úspěchy a příjemné hraní!

Pokud budete mít nějaké dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Užijte si fantastický čas hraní!

S přátelským pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce.
• před měsícem
Zákaznický servis je nejhorší robot vůbec. Nikdy jsem neodpověděl na žádné otázky a vždy řekl, abych poslal e-mail. Poslal jsem e-mail do všech přihrádek, ale odpověděli pouze prostřednictvím robota. Chci si vybrat peníze a v e-mailu požadují velmi citlivé informace. Naprostý podvod, vyhněte se tomu. Usnadňují vklad, ale při výběru je těžké přijít o peníze. Prázdnota za každou cenu.
  • Žádný
  • Nedostatek zákaznického servisu
  • Nemohu vybrat své peníze
  • Žádost o velmi citlivé informace (snímek obrazovky IBAN atd.)
  • Nelze změnit informace, jako je jméno, adresa atd., pokud o to požádáte jejich zákaznický servis, žádná odpověď
Need For Spin Casino
Vážený georgepapadakis532,

Děkujeme, že jste se s námi podělili o své zkušenosti. Chápeme vaši frustraci a rádi bychom vaše obavy řešili.

Vezměte prosím na vědomí, že proces ověření je nezbytným krokem před zpracováním jakékoli žádosti o výběr. Tento postup slouží k ochraně vašeho účtu a zajištění vaší budoucí bezpečnosti.

Podle našich zásad výběru jsou od hráčů vyžadovány konkrétní dokumenty k dokončení ověřovacího postupu. Žádáme vás, abyste si překontrolovali nejnovější e-mail od našeho finančního oddělení a odeslali potřebné dokumenty k dokončení ověření účtu.

Jakmile obdržíme požadované dokumenty, naše finanční oddělení okamžitě zpracuje váš dotaz.

Vezměte prosím na vědomí, že požadavky na ověření a výběr jsou řádným způsobem kontrolovány naším finančním oddělením během jejich pracovního plánu.

V případě dalších dotazů se neváhejte obrátit na náš specializovaný tým zákaznické podpory. Naši agenti jsou tu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli.

Děkujeme za pochopení a spolupráci.


S přátelským pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce
• před 2 měsíci

Navštívil jsem toto kasino a mám smíšené pocity. Na jednu stranu byla služba přátelská a ochotná, na druhou stranu místo vypadalo trochu zastarale a mohlo by se hodit renovace. I když byl výběr her adekvátní, některé automaty se zdály staré a často se rozbily. Atmosféra byla v pořádku, ale mohla být trochu energičtější. Celkově to bylo slušné, ale existuje několik oblastí, které je třeba zlepšit.
  • výhodné vklady
Need For Spin Casino
Vážený pavlyukivan548,

děkujeme za sdílení vaší upřímné recenze našeho kasina!

Jsme velmi rádi, že jste si našli čas a úsilí a ocenili naše kasino.

Zpětná vazba od zákazníků nám slouží jako obrovský zdroj motivace, abychom dodrželi náš závazek poskytovat všem našim váženým zákazníkům vynikající služby a nezapomenutelné zážitky.

Vaše spokojenost je naší nejvyšší prioritou a těšíme se, že vám budeme při všech vašich budoucích interakcích s námi sloužit se stejnou péčí a obětavostí.

Máte-li jakékoli dotazy, rádi vám pomůžeme prostřednictvím živého chatu nebo e-mailové adresy. Náš tým podpory je tu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohl!

S pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce.
• před 5 měsíci
Kasino je úžasné 🤩 Vždy jsem velmi spokojený a už jsem měl nějaké dobré výhry.

Moje VIP manažerka Ann je nejlepší, vždy dostávám velmi dobré nabídky a speciální nabídky ❤️

Moje doporučení platí 💪🏼
  • VIP
  • bonus
  • dosažitelnost
  • hry
Need For Spin Casino
Vážený montageservicewalter,

Děkujeme, že jste si našli čas podělit se o své pozitivní zkušenosti v kasinu Need For Spin! Jsme nadšeni, když slyšíte, že považujete naše kasino za úžasné a že jste si užili několik dobrých výher.

Je fantastické vědět, že Ann, vaše VIP manažerka, vám poskytuje vynikající služby, a jsme rádi, že oceňujete speciální nabídky a propagační akce, které vám nabízí.

Děkujeme za vaše milá slova a za to, že jste součástí kasina NeedForSpin. Vaše doporučení pro nás hodně znamená a opravdu si vážíme vaší trvalé podpory. Přejeme vám další úspěchy a příjemné hraní! Pokud budete mít nějaké dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Užijte si neuvěřitelnou zábavu při hraní!

Těšíme se, že vám v kasinu Need For Spin poskytneme další vzrušující okamžiky a příjemné chvíle. Přejeme vám i nadále štěstí a úspěch!

S pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce
• před 8 měsíci
Je to velmi špatné kasino na hraní, výběry trvají věčně, když se zeptáte na zákaznický servis, pokaždé mají stejnou chabou odpověď.
Měl jsem pocit, že zasahují do RTP.
Doporučuji nikomu nehrát v tomto kasinu.
  • dlouhé nebo vůbec ne
  • tvrdý proces ověření účtu
Need For Spin Casino
Vážení catalincucos,

Vážíme si vaší zpětné vazby a obav ohledně vaší zkušenosti s naším kasinem. Náš tým by rád věc řešil a situaci objasnil.

Chápeme, že čekání na výběr může být frustrující zážitek. Ve snaze zajistit bezpečnost a zabezpečení našich hráčů máme ověřovací postup, který se provádí za účelem ochrany vás a vašeho účtu. Jakmile váš účet projde ověřením, naše finanční oddělení vás o výsledcích informuje e-mailem.

Dále mějte prosím na paměti, že žádosti jsou posuzovány řádně a v průběhu pracovní doby příslušného oddělení.

Pokud jde o vaše obavy ohledně RTP, rádi bychom vás informovali, že na něj ani na výsledky her nemáme žádný vliv. Upozorňujeme, že spolupracujeme pouze s licencovanými poskytovateli a hry jsou poháněny certifikovanými generátory náhodných čísel (RNG), které zajišťují spravedlivé a náhodné výsledky.

Jsme skutečně odhodláni poskytovat spravedlivý a příjemný herní zážitek pro všechny naše hráče a bereme tyto záležitosti vážně. Vaše zpětná vazba je cenná a budeme i nadále pracovat na zlepšování našich služeb a komunikace s našimi zákazníky.

Pokud máte nějaké konkrétní obavy nebo problémy, které byste chtěli vyřešit, neváhejte se obrátit na náš tým zákaznické podpory.

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před 10 měsíci
Podpora nereaguje na zákaz hráče, podvod ve výhrách v Live Casinu měl 50 centů na x600 na 22 v Lighting Casinu, bylo vyplaceno pouze 9 €, když jsem to vyjádřil v chatu, byl jsem tam zablokován, hrál jsem tam už 1 rok a nikdy jsem nic nevyhrál, nejvyšší částka byla 70€ nebo 90€, to je ono, tady něco smrdí
  • NIC
  • Podpora nevládne
  • Žádná ochrana hráče
Need For Spin Casino
Vážený Wibraku,

Vážíme si vaší zpětné vazby a rádi bychom vaše obavy vyřešili. Omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti, které jste zažili při používání našeho online kasina.

Po kontrole vašeho hráčského účtu bylo zjištěno, že byl uzavřen podle vašeho požadavku.

Pokud jde o vaši relaci v uvedené hře, uvědomte si, že jsme z naší strany udělali vše pro to, abychom případ prošetřili, a kontaktovali jsme poskytovatele hry, abychom herní kolo do hloubky prověřili.

Výsledky šetření poskytovatele odhalily, že všechny výhry byly úspěšně a správně připsány k zůstatku a během relace nebyly nalezeny žádné chyby.

Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti a doufáme, že v budoucnu znovu získáme vaši důvěru v naši platformu.

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
V případě potřeby by tato kasina měla být zodpovědná za zpoždění výplat. Chtějí jen, abyste se vzdali a vsadili na své výhry a případné ztráty.

Už 2 týdny čekám na výhru a myslel jsem, že napíšu recenzi. Každá jednotlivá recenze níže je úplně stejná, zpožděné výplaty. Poté se v odpovědích webu omluví.

Neexistuje žádný řídící subjekt, který by dohlížel na praktiky těchto stránek?
Need For Spin Casino
Milý kissinger0267,

děkuji za vyjádření vašeho názoru. Omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti, které jste zažili během procesu výběru, protože se snažíme poskytovat spolehlivé a efektivní služby pro všechny naše hráče.

Žádáme vás, abyste měli na paměti, že proces ověření je povinným postupem, který musí proběhnout před výběrem prostředků.

Vezměte prosím na vědomí, že žádosti o výběr jsou posuzovány včas a během pracovního plánu finančního oddělení.

Rádi bychom zdůraznili, že naše finanční oddělení funguje v souladu s našimi smluvními podmínkami, které uvádějí, že žádosti o výběr mohou podléhat dodatečnému ověření. Tento krok je zásadní pro udržení nejvyšších standardů zabezpečení pro naše hráče a jejich účty.

Jakmile bude vaše žádost o výběr zpracována, naše finanční oddělení vás kontaktuje e-mailem ohledně výsledků.

Více informací o procesech odstoupení od smlouvy a ověření naleznete v sekci Podmínky, které jsou otevřeně zobrazeny na našich stránkách.

Děkujeme, že jste si udělali čas na vyjádření svých obav, a ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti.

Na našem webu jste vždy vítáni a v případě jakýchkoli dotazů se můžete obrátit na náš Live-Chat nebo e-mailovou adresu týmu podpory, který vám pomáhá 24 hodin denně 7 dní v týdnu!

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Vyhněte se tomuto kasinu! je to nejhorší kasino, ve kterém můžete hrát, čekal jsem 2 týdny a stále jsem nedostal výběr, vsadil jsem a teď se cítím svobodný. Nezaplatí vám, pokud vyhrajete hodně.
  • Výběr trvá minimálně 2 týdny
  • Nedají vám peníze, pokud vyhrajete velké
Need For Spin Casino
Milý baraldoo,

děkujeme, že jste se s námi podělili o svůj názor. Vaše zpětná vazba je pro nás nesmírně důležitá a oceňujeme, že jste nás na tuto záležitost upozornili.

Omlouváme se za to, že jsme nesplnili Vaše očekávání. Náš tým se snaží poskytovat výjimečné služby zákazníkům a zajistit spokojenost každého zákazníka.

Vezměte prosím na vědomí, že žádosti o výběr jsou zpracovávány v řádném termínu naším finančním oddělením v jeho pracovní době.

Upozorňujeme také, že naše finanční oddělení jedná v souladu s našimi Podmínkami, kde je zmíněno, že žádost o výběr může být odložena z důvodu dodatečného ověření. V takovém případě vás příslušné oddělení může požádat o poskytnutí dalších informací nebo dokumentů ve vyšší kvalitě.

Jakmile bude vaše žádost o výběr zpracována, budete informováni e-mailem o výsledcích.

Dovolujeme si vás požádat, abyste si přečetli více o našich Zásadách odstoupení od smlouvy v části Podmínky na webových stránkách.

Máte-li jakékoli dotazy, kontaktujte nás prostřednictvím našeho živého chatu nebo e-mailové adresy týmu podpory. Naši zástupci podpory jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli!

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Líbí se mi kasino samotné. Výherních automatů je velký výběr. K dispozici je také živé kasino. Chat je také okamžitě dostupný a vždy velmi přátelský. Nicméně už 4 dny vyplácím 1000 eur (2x 500 eur) a výplatu 2 dny ve výši 500 eur. Výběry nebyly do dnešního dne zpracovány a chat mi nemůže poskytnout přesný čas, kdy bude výběr zpracován. To se mi zdá velmi nečestné.

Proces ověření byl dokončen v pondělí.

s pozdravem

Tobias S
  • Četné hrací automaty
  • Dobré obchody
  • Přátelská a rychlá podpora chatu
  • složitý proces ověřování
  • Výplaty jsou zpožděny nebo nejsou vůbec zpracovány.
Need For Spin Casino
Milý Tobiáši,

Děkujeme, že jste se s námi podělili o své zkušenosti.

Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti, se kterými se můžete setkat. Chceme vás informovat, že všechny finanční postupy probíhají řádným způsobem, a proto zrušení žádosti o výběr může mít za následek zpoždění zpracování vaší výplaty.

Vezměte prosím na vědomí, že vaše budoucí požadavky na výběr budou zpracovány naším finančním oddělením během jejich pracovní doby podle našich standardních postupů.

Žádáme vás, abyste si zkontrolovali svou poštovní schránku a pozorně si přečetli náš nejnovější e-mail, který obsahuje důležité informace o vašem individuálním rozvrhu výplat.

Kromě toho můžete vždy sledovat stav svého výběru na kartě Historie na naší platformě. Jakmile bude váš výběr úspěšně zpracován, naše finanční oddělení vám zašle e-mail s upozorněním.

Máte-li jakékoli další dotazy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím živého chatu nebo e-mailu. Naši specializovaní zástupci podpory jsou vám kdykoli k dispozici, aby vám pomohli.

S pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce.
• před rokem
Dokážu se ztotožnit se spoustou komentářů níže, protože jsem se nedávno připojil a vyhrál nějaké peníze. Můj účet byl ověřen během několika hodin, ale platba mi byla vyplacena pouze jednou a nikdo na nic neodpovídá, všechny mé e-maily byly ignorovány. Teď jsou moje peníze zaseknuté a hrál jsem v mnoha online kasinech, ale abych byl upřímný, je to opravdu zvláštní zážitek.
Ten podpůrný systém je vtip.
Na svých webových stránkách tvrdili, že mají nejrychlejší výplaty, ale to je lež
  • Žádná časová osa pro výplaty a žádná transparentnost
  • Nedá se říct nic pozitivního
Need For Spin Casino
Vážený bmanish635,

děkujeme, že jste se s námi podělili o svůj názor.

Hluboce nás mrzí, že naše služby nesplnily vaše očekávání, a chápeme vaši frustraci.

Rádi bychom vám připomněli, že podle našich pravidel můžete zadat 3 současné žádosti o výběr najednou. Chcete-li tedy zadat nový požadavek, musíte počkat na zpracování aktuálních.

Vezměte prosím na vědomí, že žádosti o výběr jsou pravidelně kontrolovány během pracovního plánu našeho finančního oddělení. Po zpracování vaší žádosti vás příslušné oddělení kontaktuje e-mailem ohledně výsledků.

Rádi bychom se dozvěděli více o vašich konkrétních zkušenostech, abychom mohli záležitost důkladně prošetřit. K tomu vám rádi pomůžeme prostřednictvím živého chatu nebo e-mailové adresy. Náš tým podpory je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohl s jakýmkoliv dotazem!

Děkuji za pochopení!
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Nejhorší kasino mi ani nedovolí vybrat peníze, které jsem vyhrál, škoda!
Také vám nedovolí získat bonusy
Need For Spin Casino
Milý megstanger4,

děkujeme, že jste se s námi podělili o své zkušenosti.

Omlouváme se v případě, že došlo k nějakým nepříjemnostem, a chápeme, že proces odstoupení od smlouvy může být delší, než se očekávalo.

Upozorňujeme, že před obdržením výplaty musí hráči projít procesem ověření.

Need for Spin by vás rádo informovalo, že proces ověření KYC je standardní postup, který probíhá v kasinech a my nejsme výjimkou.

Po poskytnutí všech požadovaných dokumentů a úspěšném absolvování ověření bude vaše žádost o výběr zpracována a o výsledcích budete informováni e-mailem.

Upozorňujeme také, že naše finanční oddělení jedná v souladu s našimi smluvními podmínkami, kde je zmíněno, že žádost o výběr může být odložena z důvodu dodatečného ověření. V takovém případě vás příslušné oddělení může požádat o poskytnutí dalších informací nebo dokumentů ve vyšší kvalitě.

Chápeme, že tento postup může být vyčerpávající, vezměte však prosím na vědomí, že dokumenty požadované naším finančním oddělením představují důkaz prokazující vaši totožnost. Tímto způsobem se ujistíme, že v budoucnu ochráníme vás a váš účet.

V případě, že máte další otázky týkající se ověřování nebo finančních procesů, můžete se vždy obrátit přímo na naše oddělení KYC prostřednictvím e-mailu.

Pokud potřebujete nějaké vysvětlení, kontaktujte nás prostřednictvím našeho živého chatu nebo e-mailové adresy týmu podpory. Naši zástupci podpory jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli!

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Vložil jsem 40 EUR. A nikdy se neobjevily na mém účtu, i když moje banka proces dokončila. Ze začátku bylo vše v pořádku, moje zkušenost po 3 měsících je nepříjemná, škoda, moc se omlouvám. Rád bych, aby mi někdo pomohl, protože je smutné věřit a nechat se takhle zmást...
  • Pomoc s identifikací účtu
  • Zatím pěkné hry a dobrá zábava
  • Ve velkých sázkách jsem neviděl bonus nebo dobrou kombinaci, abych viděl velký zisk. Doufám, že to brzy uvidím a nahlásím to tady světu.
  • Nízký výběr až 500 € za den.
Need For Spin Casino
Vážený SakDedes1,

děkuji za vyjádření vašeho názoru. Vážíme si každé zpětné vazby od našich zákazníků.

Přijměte prosím naši omluvu za jakékoli nepříjemnosti, které se vám staly při hraní v našem kasinu. Rádi bychom vás informovali, že možnosti platby zobrazené na našich stránkách nám nepatří a jsou službou třetí strany.

Prosíme vás, abyste se vrátili na náš Live-Chat a poskytli nám více informací o chybějících transakcích. Příslušné oddělení zajistí provedení důkladné kontroly.

Mrzí nás, že nejste tak spokojeni se svým herním zážitkem, jako jste bývali na začátku.

Jedním z našich hlavních cílů je vytvořit platformu, která se snadno používá a přináší našim zákazníkům vzrušení. Proto v našem kasinu najdete širokou škálu her, asi 3000 všech druhů.

Upozorňujeme, že spolupracujeme pouze s licencovanými poskytovateli her a nemáme žádný vliv na výhry. Pokud si přejete získat bonusy, důrazně vám doporučujeme, abyste si prohlédli naši sekci „Propagace" a v této záležitosti kontaktovali náš tým podpory.

Co se týče limitu částky výběru, rádi bychom vás informovali, že jde o běžný aspekt v kasinech a my nejsme výjimkou. Chcete-li získat další informace o zásadách výběru, prosíme vás, abyste si přečetli naše Podmínky.

Rádi bychom vás pozvali zpět do našeho chatu s dalšími podrobnostmi o vašich obavách. Neváhejte nás kontaktovat, protože náš tým podpory je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohl!

S přátelským pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Upřímná recenze.
Nastavil jsem to, aniž bych četl všechny recenze.
Rozhodně se drž dál. Jejich systém je super závadný, uživatelská zkušenost je hrozná.
Byl jsem vyhozen z mého účtu, několik změn hesla. Pak jsem se zkusil přihlásit a nešlo to.
Ať už máte v mnoha dalších lepších a bezpečnějších kasinech.
Tohle mě od začátku strašně znervózňovalo.
Hrál jsem mnoho, tohle bude štěstí určitě na vaší straně. Vyplácet vám peníze je úplně jiný divný systém.
Jo, přečtěte si jejich T&C, mohou náhodně bez vysvětlení blokovat a brát vaše výhry.
Záměrně jsem ztratil všechny své. Zde můžete mít své peníze zpět Need For Spin, jsem mimo.
A hodně sázím. Byyyyeee
Need For Spin Casino
Vážený Tmacx,

děkuji za vyjádření vašeho názoru.

Rádi bychom se omluvili za to, že vaše zkušenost v našem kasinu nebyla hladká.

Vezměte prosím na vědomí, že zpětná vazba našich zákazníků je pro nás velmi důležitá, protože ukazuje detaily, které je třeba v našich službách zlepšit. Neustále na sobě pracujeme, abychom se vyvíjeli a nabízeli našim zákazníkům příjemný zážitek na našich stránkách.

Pokud jde o žádosti o výběr, upozorňujeme vás, že před obdržením výplaty musí hráči projít procesem ověření, což je standardní a povinný postup v kasinech.

Kromě toho jednáme v souladu s podmínkami, které jsou otevřeně vystaveny na našich webových stránkách, a existují konkrétní důvody, pro které mohou být zabaveny finanční prostředky nebo může být pozastaven účet, pokud tomu tak je.

Budeme rádi, pokud se k nám rozhodnete vrátit a pevně doufáme, že svůj dojem z nás změníte.

Na našem webu jste vždy vítáni a v případě jakýchkoli dotazů se můžete obrátit na náš Live-Chat nebo e-mailovou adresu týmu podpory, který vám pomáhá 24 hodin denně 7 dní v týdnu!

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
nikdy nevkládejte peníze do tohoto kasina, udělají vše, aby vám je nedali. Proces ověřování odmítne všechny položky bez důvodu, i když jsou to, co požadovali.
Need For Spin Casino
Vážený George.ch,

děkujeme, že jste se s námi podělili o své zkušenosti.

Omlouváme se v případě, že došlo k nějakým nepříjemnostem, a chápeme, že proces ověření může být delší, než se očekávalo.

Upozorňujeme však, že tento postup je povinný, který se provádí za účelem zjištění vaší identity a dále k ochraně vás a vašeho účtu.

Upozorňujeme také, že naše finanční oddělení jedná v souladu s našimi smluvními podmínkami, kde je zmíněno, že žádost o výběr může být odložena z důvodu dodatečného ověření. V takovém případě vás příslušné oddělení může požádat o poskytnutí dalších informací nebo dokumentů ve vyšší kvalitě.

Po poskytnutí všech požadovaných dokumentů a úspěšném absolvování ověření bude vaše žádost o výběr zpracována a o výsledcích budete informováni e-mailem.

Zveme vás, abyste se o tomto postupu dozvěděli více informací na našich webových stránkách a v sekci „Podmínky a podmínky".

Kromě toho můžete kontaktovat náš živý chat nebo e-mailovou adresu týmu podpory. Naši agenti vám pomohou s jakýmkoliv dotazem s dostupností 24/7!

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Vyhrál jsem slušnou částku peněz na potřebě točení, bez použití bonusů. Můj účet byl ověřen a stále ignorují a poté bezdůvodně odmítají mé žádosti o výběr. Jednoduše mě nechtějí vyplatit. Také jejich limity na výběr jsou abnormálně nízké a umožňují vám najednou vybrat pouze 700 $. Několikrát jsem kontaktoval zákaznický servis, ale bylo mi řečeno, abych kontaktoval finance. Finanční oddělení odmítá odpovídat na mé otázky a ignoruje většinu mých e-mailů. Tato stránka je obrovský podvod!
  • Nedovolí vám vybrat si své výhry
  • Ignoruje e-maily zákazníků
  • Na otázky odmítá odpovídat
Need For Spin Casino
Vážený Soso_070,

Děkujeme, že jste se s námi podělili o své zkušenosti.

Rádi bychom vás informovali, že žádosti o výběr jsou zpracovány včas a během harmonogramu finančního oddělení.

Chápeme, že pro vás může být obtížné čekat na zpracování žádosti, ale upozorňujeme vás, že jakmile bude vaše žádost zkontrolována, budete o výsledcích informováni e-mailem.

Vezměte prosím na vědomí, že podle našich Podmínek existují 3 současné žádosti o výběr a maximální povolená částka za výběr je 700 CAD.

Prosíme vás, abyste nám poskytli další podrobnosti kontaktováním našeho živého chatu nebo e-mailové adresy týmu podpory. Naši zástupci podpory jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli!

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Nechápu, proč hodnotíte toto kasino tak dobře.
toto kasino není fér. lže o bonusech. a nikdy nedává bonus. a mám zde několik platů. a nikdy jsem nezaplatil, je to falešné a nečestné kasino. požádejte gurua, aby změnil názor. Toto je nečestné a špatné kasino
  • rychlý vklad.
  • nikdy nestahuj. špatný bonus
  • lže o bonusech
  • Měl jsem několik plateb. a požádal jsem o věrnostní bonus. a nedostaneš nic
Need For Spin Casino
Vážený noni0706,

děkujeme za zpětnou vazbu ohledně nás.

Rádi bychom se omluvili v případě, že váš herní zážitek nebyl tak hladký, jak jste očekávali. Prosíme vás, abyste vzali na vědomí, že se snažíme co nejlépe zlepšovat naše produkty a služby.

Po bližší kontrole náš tým zjistil, že na váš účet byly připsány naše uvítací bonusy a že jste s nimi úspěšně hráli. Kromě našeho uvítacího balíčku navíc váš účet získal i další bonusy, které jsou součástí našich standardních akcí.

Upozorňujeme, že naše bonusy jsou vydávány v souladu s podmínkami našich akcí.

Pokud potřebujete další pomoc, laskavě vás požádejte, abyste kontaktovali náš živý chat nebo e-mailovou adresu týmu podpory. Naši agenti jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli s jakýmkoli vaším dotazem.

Děkuji za pochopení!

S přátelským pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Ve skutečnosti si žádné hvězdy nezaslouží. Provedl vklad 100 €, kde bylo napsáno, že to bylo okamžité. Tak tomu však nebylo. Po konzultaci s agentem mi bylo řečeno, že pokud vložím znovu a budu si s tím hrát, ostatní mohou vklady vybrat.
Jaké ale bylo překvapení, že to nevyšlo.
TOTO KASINO MÁ NEVYSVĚTLIVÉ PODMÍNKY!
Kde se prostě rozhodnete, jak chcete.
Takže musím své peníze, které nejsou blokovány žádnými bonusy, vsadit 3X, abych je mohl vybrat. kde to je???
Pořádný podvod! nepřibližovat se!!
  • Neschopní zaměstnanci
  • Platba není možná
  • Podvodné kasino
Need For Spin Casino
Milý Semaaaaa,

Děkujeme, že jste s námi vyjádřili svůj názor.

Tým Need For Spin vás laskavě informuje, že platební metody zobrazené v pokladně nepatří našemu kasinu a ve skutečnosti se jedná o službu třetí strany. Na zpracování zálohy tedy nemáme žádný vliv.

Vezměte prosím na vědomí, že sázení na vklad je běžnou funkcí v kasinech a odpovídá zásadám AML.

Je nám líto, pokud váš herní zážitek na našem webu nebyl podle očekávání. Mějte však prosím na paměti, že zpětná vazba od našich zákazníků je důležitá, protože nás nutí vidět aspekty, které je třeba zlepšit ohledně našich služeb.

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
zatím jedna hvězdička ,, provedeno 7 -8 vkladů vše ok! problémy s prvním vkladem, když se zeptáte na nemožné dokumenty,. když některá seriózní kasina viděla, že jsem vždy vkládal přes paysefecard, stačilo mít výběr z paysefecard, takže nebyly potřeba žádné dokumenty!. Všechno jim posílám a oni vždy odpoví první zprávou, jako bych jim nic neposlal! a několikrát opakoval, že je nemohu nahrát na stránky a proto poslány e-mailem nevidím žádné problémy, no už 3 dny čekám na potvrzení a odpovědi SENSE, v chatu nic neví .. a tak plynou dny a týdny, VYHNĚTE SE TOMU! jako 90% curacao kasin vždy stejný příběh vzít 2 mince zlomí nervový systém,, nechápou, že nakonec člověk už nehraje bho! kasino a nakonec mi zaplatili, doufám, že nebudu mít další stížnost!
  • hry nepadají různé řady her
  • dělají a vymýšlejí vše proto, aby vám nezaplatili, nebo co nejpozději!
Need For Spin Casino
Milá maltina1,

děkuji za poskytnutí vašeho názoru. Rádi bychom vám poblahopřáli k tomu, že štěstí stálo na vaší straně a vyhráli jste při hraní v našem kasinu.

Chápeme, že proces ověření může někdy trvat o něco déle, než se očekává, protože jste povinni poskytnout určitou sadu dokumentů ve vysoké kvalitě, ale upozorňujeme vás, že se jedná o běžný postup KYC, který probíhá v kasinech. Nejsme proto výjimkou.

Vezměte prosím na vědomí, že tento postup se provádí z důvodu ochranných opatření, která v budoucnu povedou k zachování bezpečnosti vašeho účtu a také k rychlejšímu a snadnějšímu zpracování vašich požadavků na výběr.

Žádáme vás, abyste pochopili, že žádosti o výběr jsou posuzovány včas a během pracovního plánu našeho oddělení KYC. Nebojte se, protože o výsledcích budete informováni naším oddělením KYC e-mailem.

V případě, že máte další otázky týkající se ověřování nebo finančních procesů, můžete se vždy obrátit přímo na naše oddělení KYC prostřednictvím e-mailu.

Dále bychom vás rádi informovali, že aktuální stav vaší výběrové transakce můžete vždy zkontrolovat ve svém profilu.

Pokud potřebujete další pomoc, můžete se obrátit na náš živý chat, protože naši agenti jsou tu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli.

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
NEHRAJTE TOTO KASINO

Momentálně jsem s těmito idioty v limbu. Snažím se dostat výplatu (ne moc peněz), ale chtějí fotky z kreditních karet/portů a selfie? Co to k sakru?
Zákaznický servis mi řekl, abych vložil peníze tak, jak chci, aby mi byly vyplaceny, tak jsem to udělal. Elektronický převod......a teď mi říkají, že potřebuji 14 dokumentů k potvrzení mé totožnosti.
Bez ohledu na to jsem kontaktoval svého právníka, aby to za mě vyřešil. Podívejte se, jak to jde.

NEHRAJTE TOTO KASINO
  • vůbec nic
  • špatná zkušenost
  • hrozná pravidla
  • podvod určitě
  • pomalá odezva
  • nízké výplaty
  • dokumentace nutná k vyplacení pouhých 50 dolarů
  • zmínil jsem podvod?
  • Žádná otočení zdarma, jak je inzerováno
Need For Spin Casino
Vážený RKSS27,

děkuji za vyjádření vašeho názoru. Je nám líto, pokud vaše zkušenost v našem kasinu nebyla podle očekávání.

Need for Spin by vás rádo informovalo, že proces ověření KYC je standardní postup, který probíhá v kasinech a my nejsme výjimkou.

Chápeme, že tento postup může být vyčerpávající, vezměte však prosím na vědomí, že dokumenty požadované naším finančním oddělením představují důkaz prokazující vaši totožnost. Tímto způsobem se ujistíme, že v budoucnu ochráníme vás a váš účet.

Žádáme vás, abyste si přečetli naše obchodní podmínky, konkrétně bod 9.2 v části „Zásady odstoupení od smlouvy". Tam je v otevřeném prostoru specifikováno, jaké dokumenty by hráči měli poskytnout, aby si ověřili svůj účet.

Upozorňujeme, že žádosti jsou přezkoumávány včas a někdy je odpověď zpožděna kvůli velkému vytížení příslušného oddělení.

V případě, že máte dotazy nebo potřebujete další pomoc, můžete kontaktovat náš Live Chat nebo e-mailovou adresu našeho týmu podpory. Naši agenti podpory jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vám pomohli.

Děkuji za pochopení,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Vyhrál jsem celkem 4000 €, ověření bylo komplikované, ale i po ověření je komplikované a ještě složitější než v jakémkoli jiném online kasinu, vyplatil jsem 3x 500 € a stále jsem měl na hráčském účtu 2500 € z vyhraných €4000 , protože z jedné mohu provést pouze 3 výplaty, první výplata přišla o 2 dny později, když jsem byl dotázán, proč jsem nedostal vyplacen zbytek, bylo uvedeno, že 500 EUR lze vyplatit pouze jednou denně (ale vklad je možné bez problémů a bez konce "bylo to asi předtím, než jsem během pár dní vložil celkem 1500 €"), pak jsem čekal dva dny na druhou výplatu a nic nepřišlo... když jsem chtěl být zablokován na 2 dny, takže Nemohl jsem zrušit své výhry ani výplatu, bylo tam napsáno, že pokud výplata stále probíhá, nesmíte si vzít time-out. Takže jako obvykle, jako každého gamblera, mě po 2 dnech čekání svrběly prsty a musel jsem pokračovat v hraní a všechny peníze jsou pryč... výplata 500 EUR za den, ale pak čekáte déle, žádný časový limit během výplaty, bonusy zakoupené v obchodě se vyplácejí pouze do výše 50 EUR atd. atd... Taková podivná pravidla jsem zažil 5 let a desítky různých online kasin poprvé.... Drž se dál od needforspin!
Need For Spin Casino
Vážený Terlik38,

děkujeme za Váš názor. Omlouváme se za případné potíže, se kterými jste se setkali při využívání našich služeb.

Rádi bychom vás informovali, že proces ověřování KYC je běžným postupem pro ochranná opatření.
Limit na výši výběru a požadavky jsou v kasinech standardní funkcí a my nejsme výjimkou.

Chápeme, že to může být frustrující, když čekáte na doručení vašich výběrových transakcí, ale uvědomte si, že požadavky na výběr jsou zpracovány včas.

Vezměte prosím na vědomí, že naše pravidla jsou zobrazena na volném prostranství v sekci „Podmínky" na našem webu.

Děkuji za pochopení,
Potřebujete zástupce Spin Casino
• před rokem
Jednou €500 za den je maximální částka pro výběr? To je vtip?! 🤦🏻‍♂️
Dal bych 0 hvězdiček, kdybych mohl!
Hraji online kasina téměř 6 let, ale něco takového směšného a neprofesionálního se mi ještě nikdy nestalo!
Nepříliš chytré a strategické ze strany majitelů museli navštěvovat maximálně základní školu, protože z dlouhodobého hlediska přijdou jen o své zákazníky jako jsem dnes já!!!!!
Need For Spin Casino
Vážený PoliceeciloP,

děkuji za vyjádření vašeho názoru. Je nám líto, pokud váš herní zážitek nebyl příjemný.

Podle našich obchodních podmínek je maximální částka výběru za den skutečně 500 EUR. Upozorňujeme však, že tato funkce limitu částky výběru je běžná a naše kasino není výjimkou.

Omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti, které nastaly, když jste hráli na našem webu.

Žádáme vás, abyste se vrátili a kontaktovali náš Live Chat nebo poslali dopis na e-mailovou adresu našeho týmu podpory, pokud chcete upřesnit další podrobnosti o své zkušenosti.

Děkuji za pochopení,
Potřebujete zástupce Spin Casino
• před rokem
  • Jsou podvodníci. Nepřibližovat se. Nebezpečí.
  • Zavírání účtů a vybírání výher, poprvé v životě, zloději.
• před rokem
V tomto kasinu jsem měl opravdu velké štěstí a vyhrál jsem značné množství peněz po jediném vkladu u několika poskytovatelů her. Ověření a kontrola relace poskytovatele trvala dohromady asi týden a potřeboval jsem vytvořit spoustu dokumentace, ale nakonec jsem byl ověřen a bylo mi dovoleno začít vybírat. Nízké limity výběru znamenají, že tento proces může trvat několik měsíců, než obdržím všechny mé prostředky, ale limity jsou jasně stanoveny a dosud výběry přicházely poměrně stabilním tempem. Nevadí mi čekat, pokud jsou zpracovány v rozumném časovém horizontu a zatím jsou. Při komunikaci se mnou prostřednictvím e-mailu byli docela rychlí a jasní a jsem přesvědčen, že toto kasino, kterému můžete věřit. Budu navazovat za chvíli v části diskuse.
  • Velký výběr her. Rychlá a zdvořilá komunikace.
  • Nízké limity výběru mohou znamenat, že sbírání velké výhry může trvat dlouho. O víkendech nejsou zpracovávány žádné výběry.
  • Neadekvátní možnosti zodpovědného hraní mimo kontaktování podpory.
Need For Spin Casino
Milá tamalamo67,

děkujeme za Vaši upřímnou recenzi. Vážíme si vaší zpětné vazby, je pro nás důležitá.

Jsme rádi, že jste měli takové štěstí a po hraní v našem kasinu jste vyhráli peníze.

Vezměte prosím na vědomí, že proces ověření KYC je standardní postup v kasinech, který se provádí za účelem ochrany vás a vašeho účtu. Jakmile váš účet projde tímto procesem, můžete snadno provádět výběry.

Pokud jde o limity výběru, tyto informace jsou skutečně umístěny na našich stránkách v záložce „Podmínky".

Jsme velmi rádi, že máte důvěru v naše kasino a naše služby. Snažíme se neustále zlepšovat a vždy se snažíme zůstat v kontaktu s našimi zákazníky. Přejeme vám další příjemný herní zážitek v našem kasinu!

S pozdravem,
Need For Spin Casino zástupce
• před rokem
Toto bylo naposledy, co jsem si vybral kasino z webu Casino.guru. Toto je stejně mizerné kasino jako většina toho, co inzerují. Velmi nízké RTP, úžasně pomalé zpracování žádosti o výplatu (žádné výplaty o víkendech), KYC extra pomalé. Ve skutečnosti je toto kasino dobré jen proto, že je zde, protože kasino Need for spin a Casino.guru mohou vzájemně profitovat z hráčů, kteří se zde také zaregistrují. Jsem zklamaný ve vás kasino guru, buďte spokojeni s mými ztracenými penězi. Vystoupil jsem z lodi.
• před rokem
Divím se, že 30e mého vkladu už dva dny leží a na účtu se neobjevuje. Tohle jsem ještě neviděl. Tam to asi zůstane😈. Než budete moci hrát, musíte poslat všechny druhy certifikátů. Jsem opravdu zklamaný.
Need For Spin Casino
Milý Peikko,

děkuji za upřímný názor. Omlouváme se za to, že vaše zkušenost nebyla hladká.

Upozorňujeme, že platební metody, které jsou k dispozici na stránce, nepatří našemu kasinu, ale jsou poskytovatelem služeb třetí strany.

Pokud tento problém stále přetrvává, žádáme vás, abyste ohledně chybějícího vkladu kontaktovali náš tým podpory prostřednictvím živého chatu nebo e-mailem. Tým podpory vám pomůže.

S přátelským pozdravem,
Zástupce kasina Need For Spin
• před rokem
Toto kasino je absolutní drzost, protože můj manžel ho nechal smazat a já jsem si otevřel účet. Pak mě nechali vložit a pak předpokládali, že jde o duplikát a moje peníze byly jednoduše zadrženy. Drž se dál od takových kasin. Nahlásím je za podvod a uvidím, co z toho vzejde.
  • Katastrofální bonusový systém
  • Je to jen čistý podraz
Need For Spin Casino
Vážený Hansen26061978,

děkuji za poskytnutí vašeho názoru.

Vezměte prosím na vědomí, že podle našich smluvních podmínek:

2.8. Při vytváření účtu musí být vaše osobní údaje přesné a v případě potřeby aktuální, jako je jméno, e-mailová adresa atd. Není povoleno vytvářet více účtů: pouze 1 účet na osobu. Nemáte oprávnění vytvořit účet pro žádnou jinou osobu, člena rodiny, adresu (e-mail nebo IP), e-mail nebo zařízení. Jakékoli další účty kromě vašeho hlavního účtu NeedForSpin jsou považovány za duplikáty.

Vzhledem k tomu, že jste si vědomě vytvořili duplicitní účet, byl následně uzavřen v souladu s pravidly našeho kasina.

Děkuji za pochopení,
Zástupce Need For Spin.
• před rokem
Bohužel nemůžete jít pod jednu hvězdu, protože v kasinu nic nevyhrajete. Při svém prvním vkladu jsem měl zisk pouze kolem 400-500 EUR a pak jsem to jen utrhl. Stejně dobré jako žádná volná zatočení a pak naprosto směšné výhry, bez ohledu na to, jak vysoko hrajete, nic se neděje. Vložil jsem stovky eur a výplata je nula. Zpracování bonusů je stejně katastrofální. Jednak zde není téměř žádný bonus a pak o něj musíte v Xhat pokaždé žádat. Drž se dál od kasina
  • Živý chat v němčině
  • vyhraje nula
• před rokem
Vyhrál jsem přes 6 000 € a když došlo na výplatu, přišel první šok.. můžete vybrat 500 € za den a dokud to není na vašem účtu, nemůžete nic dělat. Navíc ověřovací proces chtějí dokumenty, které žádné normální kasino nechce. Snímek obrazovky online bankovnictví, kde je vidět celý vklad na jméno a adresu! Pardon, ale spořitelna to nenabízí, proč by měla? Byl jsem neustále odmítán a v určitém okamžiku byly výhry samozřejmě pryč! Takže ruce pryč
Kasino, i když něco vyhrajete, udělají vše pro to, aby nemuseli platit. To je opravdu těžké s velkými částkami, které lze v plné výši splatit za pár měsíců. Ne ne, ruce pryč.
Need For Spin Casino
Ahoj Xyc1903,

Děkujeme za vaši odezvu.

Nejprve si laskavě uvědomte, že všechny limity popsané v našich podmínkách a jsou veřejně viditelné.

Navíc mějte na paměti, že ověření KYC je standardní postup pro každé kasino, a pokud nejste spokojeni s požadovanými dokumenty, neznamená to, že naše oddělení požaduje něco navíc nebo něco, co bude pro uživatele obtížné poskytnout.

Je mi však opravdu líto, pokud s námi vaše zkušenost neproběhla hladce.

S přátelským pozdravem,
Need For Spin zástupce.
• před rokem
Měl jsem 3 odběry.
Hodně zdržují proces KYC (ověření).
Nakonec jsem přišel o výdělek.
Pochybuji, že máte nějaké zisky...pokud se vám je někdy podaří vybrat.
Nespolehlivý.
  • KYC (ověření)
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Need For Spin Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Need For Spin Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.7/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Stížnosti na Need For Spin Casino a jejích přidružené kasina (91)

91Všechny5Otevřené0Nevyřešené31Vyřešené55Odmítnuté

Stížnosti přímo na Need For Spin Casino

Stížnosti na přidružené Wild Tokyo Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 270 €
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 200
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$800
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 387 €
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 350
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 680 €
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 680 €
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Wild Tokyo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.11.2021

Stížnosti na přidružené Rolling Slots Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 250 kr.
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$800
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Rolling Slots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.4.2022
Zobrazit další stížnosti (+36)
Diskuze

Need For Spin Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Need For Spin Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Need For Spin Casino platební metody

SkrillNetellerPaySafeCardPayz (ecoPayz) MastercardVISASofort BankingGiropayNeosurfBitcoinAstroPayBank transferFlexepinN26SticPayMagentaA1LuxonPayMuchBetterUTORGCashlibRevoluteZeeWalletMiFinityCashtoCodeJetonBinance PayGoogle PayLitecoinBitcoin CashCardanoEthereumInteracPayOpRapid TransferTether
Měny
EUR,AUD,CAD,CHF,DKK,HUF,NOK,NZD,PLN
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky