Ahoj všichni, jen mě napadlo, že bych se s vámi podělil o aktualizaci. Ve svém posledním příspěvku jsem zmínil, že jsem byl bankou odmítnut a obviněn z podvodné činnosti za zpětná zúčtování pomocí kódu 4840. Myslím, že mohlo dojít ke změně v kódech MCC, protože nyní eskaluji svůj problém na stížnost u banky a dělám si vlastní důkladný průzkum, abych se ujistil, že mám své kachny v řadě. Myslel jsem, že bych sdílel tento odkaz, který poskytuje popis kódu poplatku, o kterém všichni mluvíme, který se liší od kódu, který jsem použil ve svém původním nároku, který jsem převzal ze šablony, kterou někdo jiný přidal do tohoto zdroje před chvílí.
Kód, který budu odkazovat, je 4849 - viz odkaz níže. Teď jsem na misi, mám toho dost. Tolik z nás bylo těmito kovboji podvedeno a zneužito a to není fér. Všichni jsme na gamstopu z nějakého důvodu, protože máme problémy a jejich zmanipulované hry a nedostatek výplat a průhlednosti mě poslaly na hon na čarodějnice, abych to zlikvidoval.
Doufám, že vám to všem pomůže. Budu i nadále uvádět svůj pokrok.
https://www.google.com/amp/s/midmetrics.com/blog/reason-code-4849-exploring-mastercards-questionable-merchant-audit-program%3fhs_amp=true
Hi All, just thought I'd share an update. I mentioned in my last post that I was rejected by the bank and accused of Fraudulent activity for chargebacks using code 4840. I think there might have been a change in the MCC codes as I'm in the process of now escalating my issue to a complaint with the bank and im doing some thorough research of my own to ensure I have my ducks in a row. I thought I'd share this link which gives a description of tbe charge code we are all talking about which differs from the one I used in my original claim which I picked up from the template someone else added to this feed a while back.
The code I'm going to ref is 4849 - see below link. I'm on a mission now, ive had enough. So many of us have been scammed and exploited by these cowboys and its not fair. We're all on gamstop for a reason because we have problems and their rigged games and lack of payouts and transparency has sent me on a witch hunt to take this lot down.
Hope this helps you all. Will keep positing my progress.
https://www.google.com/amp/s/midmetrics.com/blog/reason-code-4849-exploring-mastercards-questionable-merchant-audit-program%3fhs_amp=true
Automaticky přeloženo: