Chápu, proč si myslíš, že je to podezřelé, a ano, je to možné. Ale být bot, používat umělou inteligenci nebo mít více účtů je jedna věc a úmyslné šíření nepravdivých informací je něco jiného.
Také nemám důvod pochybovat o tom, co mi říkáte o vaší komunikaci s Xpate. Problém je v tom, že nemám způsob, jak propojit konkrétní účty na fóru s tím, co dělají nebo říkají mimo fórum. Takže i když mohu vzít v úvahu to, co mi říkáte, nemohu si skutečně ověřit, co se skutečně děje.
U nás se nepoužívá KYC (poznávací test), takže prostě nemám možnost prošetřit, kdo stojí za konkrétními účty. Je možné, že jedna osoba má několik účtů nebo že je do něčeho zapojeno několik lidí společně, ale to se může stát i u zcela skutečných uživatelů hrajících ve stejném kasinu. Z aktivit na fóru nedokážu posoudit, kdo se úmyslně snaží šířit něco, co není pravda.
Proto je moje pozice v tomto konkrétním vlákně dost omezená. Pokud někdo zveřejní něco, co jasně porušuje naše pravidla, mohu se s tím samozřejmě vypořádat, ale nemůžu podniknout žádné kroky jen proto, že to, co někdo tady říká, se neshoduje s tím, co řekl jinému člověku Xpate mimo fórum, pokud chápete, co tím myslím.
Takže si vážím toho, že jste na to upozornil/a, a budu to sledovat. Jen nechci předstírat, že můžu vyšetřit něco, na co ve skutečnosti nemám prostředky. 😐