Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 584)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 584)
Nemá někdo náhodou nahrávku obrazovky, kde je vidět, jak si vybírají debetní kartu, ale zároveň jsou prováděni proudem Kryptonimu?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
LizzieCG
Diamant
LizzieCG
před 3 týdny
Ahoj Lizzie, jaký byl u tebe postup? Všechny mé peníze, dokonce i úspory, šly na vyrovnání. Asi před 6 dny mi bylo řečeno, že za 10 pracovních dnů dostanu aktualizaci. V polovině srpna mi účet přezkoumali.
Automaticky přeloženo:
Arra89
8x7rqrgfbc37
Diamant
8x7rqrgfbc37
před 3 týdny
Mám snímky obrazovky
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
Zlato
Arra89
před 3 týdny
Mám snímky obrazovky
I have screenshots
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Měli byste je nějakou šanci poslat [email protected] nebo jamiepi na telegramu
Snažím se přesvědčit banku, aby to spadalo pod podvod s aplikacemi pro otevřené bankovnictví.
Samozřejmě, pokud budu mít nějaký úspěch, podělím se o informace (pokud se vám podařilo od Kryptonimu získat nějaké vrácení peněz, dejte mi prosím také vědět).
Bohužel ne. Našel jsem nějaké, ale poslal jsem bezpočet e-mailů bez jakékoli odpovědi...
Automaticky přeloženo:
Waltz
Org1991
Stříbro
Org1991
před 3 týdny
Pro koho je tohle?
Automaticky přeloženo:
Waltz
Stříbro
DjumK
před měsícem
Zatím o nich nemám nic jistého, ale dám vám vědět, pokud na něco narazím. Viděl jste někdy ve svých transakcích Horizon Land nebo Exist Sys? Snažím se také zjistit, kdo je zpracoval.
I don’t have anything solid on those yet, but I’ll let you know if I come across anything. Have you ever seen Horizon Land or Exist Sys in your transactions? I’m trying to work out who processed those as well.
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Sladký
Automaticky přeloženo:
Waltz
DjumK
Stříbro
DjumK
před 3 týdny
Nemám kámoše
Automaticky přeloženo:
mrk95
8x7rqrgfbc37
Bronz
8x7rqrgfbc37
před 3 týdny
Nemůžeš si prostě založit nový účet?!
Automaticky přeloženo:
mrk95
8x7rqrgfbc37
Bronz
8x7rqrgfbc37
před 3 týdny
Vrátili mi peníze, ale už je to dávno.
Automaticky přeloženo:
Jaydizzle
Bronz
Loo76
před měsícem
Pošlete mi e-maily na Discord...
Něco pro tebe vymyslím…
😉
Discord me the emails…
ill Come up with something for you….
😉
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Ahoj Loo. Mohla bys taky jít na Discord? Dostala jsem podobné odpovědi od Ivy a Kryptonim a teď znovu jdu do banky, protože si nárokují platby přes Me2Me, což samozřejmě není pravda?
Zkoušel jsem znovu kontaktovat Walleto, ale bohužel jsem od nich stále nic užitečného neobdržel. V tuto chvíli už jen pokračuji v chargebackech a čekám na rozhodnutí banky.
Protože jeden případ již byl vyřešen v můj prospěch, doufám, že alespoň některé ze zbývajících dopadnou stejně.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Platina
johnmaddisonn1
před 3 týdny
Už jsem se setkal s FOLVEX, SALDRO a PELVAN. V mém případě byly propojeny s Xpate. Zjistil jsem to při prověřování transakcí s mou bankou.
O ostatních zatím nemám nic konkrétního.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Platina
Lisa2
před 3 týdny
Viděl jsem DOLVIK, NEXRIM a KANTIQ. V mém případě byly tyto transakce propojeny s Walleto, ne s Xpate.
Nejsem si ale jistý s těmi ostatními na tvém seznamu.