Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 576)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 576)
Hej, neuvádí čísla ani názvy obchodníků, ale uvádí datum, čas a částku, což pomáhá s párováním.
Právě jsem podal žádost o proplacení pohledávky a formální stížnost na 276 transakcí. Chvíli mi trvalo, než jsem si to prošel, seskupil a shromáždil důkazy k předložení, ale uvidíme, jak to dopadne. Budu vás informovat. Moje poslední vrácení peněz z Walletto bylo velmi rychlé, ale vzhledem k množství transakcí neočekávám, že by to tentokrát dopadlo stejně.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
XkBoii
Platina
XkBoii
před měsícem
Žádný problém. Dám ti vědět, až se mi od Ventiry něco ozve. Zůstaň v kontaktu.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Platina
voodoo4
před měsícem
Před časem jsem měl Art Solution. Samotný popis mě nikam nedovedl, musel jsem si v bance vyžádat kompletní data transakce. Zkuste získat ARN, ID/název nabyvatele a MCC, nejen název obchodníka.
Jakmile jsem měl údaje o příjemci, bylo mnohem snazší pochopit platební řetězec. Totéž bych udělal s XOR Visual Layer.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Platina
johnmaddisonn1
před měsícem
Pamatuji si, že se to už objevilo spolu s vercs2, calcal, tokdom a paypay. jusdot5 a jusski6 byly tam propojeny s Xpate/Xpate Annex, ale nabyvatel byl stále nejasný.
Takže bych se banky určitě zeptal na ARN a ID/název nabyvatele a také na použitý MCC. To je asi užitečná informace, pokud se snažíte dohledat, kdo je skutečně zpracoval.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Kaplan
Platina
Kaplan
před měsícem
Díky, tohle je opravdu užitečné. Požádal jsem banku o úplné podrobnosti transakce, ale na tuto žádost neodpověděli. Zatím mi poskytli pouze ARN a ID obchodníka.
Pokud budou i nadále ignorovat požadavek na ID příjemce/ICA, existuje jiný způsob, jak ho získat? Stačilo by ARN + ID obchodníka, aby Mastercard identifikovala legálního příjemce?
Taky, narazil jsi někdy na Hexo Land nebo SIS Art Union? Taky se snažím zjistit, kdo je kupoval.
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před měsícem
Díky kámo. Pokud ti banka dá ID/ICA příjemce, tak to prosím taky napiš. To by mohla být nejužitečnější část, i když ti nedají jméno právního příjemce. Snažím se to samé získat pro Calcal a JusDot5.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Zlato
před měsícem
Ahoj, neví někdo, kdo stojí za Visual Mill, Horizon Land a Exist Sys? Snažím se zjistit, kdo je obchodníkem/zúčtovatelem těchto plateb. Má někdo nějaké informace od jejich banky, nebo se mu podařilo je kontaktovat?
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před měsícem
Už jsem se setkal s calcal a jusdot5. V souvislosti s oběma byl zmíněn Xpate/Xpate Annex. Pokud můžete, požádal bych vaši banku o Acquirer ID/ICA a MCC – to by mělo pomoci víc než samotný deskriptor.
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před měsícem
Díky, to je užitečné. Pamatujete si, které deskriptory Xpate ve vašem případě skutečně zpochybnil? Snažím se ověřit zejména vercs2 a tokdom – objevil se některý z nich ve vašich transakcích?
Automaticky přeloženo:
DjumK
Waltz
Zlato
Waltz
před měsícem
Zatím o nich nemám nic jistého, ale dám vám vědět, pokud na něco narazím. Viděl jste někdy ve svých transakcích Horizon Land nebo Exist Sys? Snažím se také zjistit, kdo je zpracoval.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Platina
před měsícem
Ví někdo něco o
jusski6
tokdom?
Pořád se snažím zjistit, kdo za nimi stojí a kdo zpracoval platby.
Jakákoli informace by pomohla.
Automaticky přeloženo:
Org1991
Lisa2
Diamant
Lisa2
před měsícem
Aquierer -XPATE LTD
Automaticky přeloženo:
Arra89
Loo76
Diamant
Loo76
před měsícem
Zvýšil jsem všechny své peníze na obchodníka v Revoluci
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Arra89
před měsícem
Zvýšil jsem všechny své peníze na obchodníka v Revoluci
Ive raised all my mine to merchant on revolut
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Co jsi říkal/a k rozporu?
Automaticky přeloženo:
Arra89
Loo76
Diamant
Loo76
před měsícem
Jako vždycky. Poslala jsem ti zprávu na Discordu ohledně Ivy😀
Automaticky přeloženo:
Drd12
Bronz
před měsícem
Snažím se najít spojení s VSMS, ví někdo něco?
Automaticky přeloženo:
Sarah222
Zlato
před měsícem
Aktuální informace o průběhu. Zpětné platby týkající se Betterhash/betterhash.io byly úspěšné a vrácení peněz bylo dnes ráno na účtu. Toto byl den uzávěrky.
Z dosavadních 89 žádostí o zpětnou platbu bylo úspěšných 43.