Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 577)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 577)
Měl někdo uzavřený bankovní účet? Jaký byl postup? Moje peníze byly „na vyrovnání". Poradce mi řekl, že si je neuschovali a že jsou stále moje.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Platina
XkBoii
před hodinou
Nic proti mně, kámo.
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před hodinou
Vrátili mi téměř 3 tisíce dolarů a společnost vydávající kartu mi okamžitě zmrazila účet. Byl červenec a stále k němu nemám přístup. Podal jsem formální stížnost, je to už více než 6 týdnů a žádný výsledek.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Snowyhill84
Platina
Snowyhill84
před hodinou
Podal jsem 28 žádostí o vrácení peněz, byl jsem k poradcům naprosto upřímný a expert na spory mi řekl, že by to mohli udělat na základě zkreslení faktů. Vráceno oběma obchodníky, jedním do 48 hodin a druhým o týden později. Pak asi týden poté, co byl můj účet podroben kontrole. Před dvěma dny byly mé peníze vráceny na odsouhlasení. Peníze z mého hlavního bankovního účtu a z mých úspor.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před hodinou
Dostal jsem se do prodlení s kreditní kartou jen proto, že jsem jim řekl, že jsem s ní vsadil při snaze získat zpětné platby, což bylo v rozporu s podmínkami. Představuji si, že u bankovního účtu by problém spočíval v získávání zpětných plateb z jakéhokoli důvodu, a pak v provádění dalších transakcí a pokračování ve vymáhání zpětných plateb z nich i po vypořádání předchozích? Je to tak? Pokud ano, představuji si, že je to pro ně finanční riziko, pokud vám chtějí i nadále poskytovat běžný účet, který se stane nerentabilním kvůli množství hodin, které tráví spory. Vůbec to není fér, ale myslím, že je to legální a bylo by to v souladu s jejich podmínkami. Jsme v opravdu nespravedlivé situaci!
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Sarah222
Diamant
Sarah222
před hodinou
Jsou zbývající položky ve vývoji, nebo je obchodník zpochybnil?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Platina
XkBoii
před 56 minutami
Mám spoustu důkazů o tom, že jsem k nim byl upřímný. A že jsem poradce odvracel od podvodů atd., ale byl jsem upřímný ohledně své závislosti na hazardních hrách a chodil jsem na poradenství, ale pravděpodobně jsem pro ně teď příliš rizikový, i když jsem už měsíce nehrál. Nevznesl jsem žádné další storno platby kromě jejich 28, ale podal jsem stížnost u jednoho obchodníka. To je asi frustrující.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před 52 minutami
Jo, je to absurdní. Banky by měly být schopné tyto platby odhalit na míli daleko. Zvlášť když spoustě z těchto obchodníků trvá 10 minut, než o nich najdou všechny informace, například ředitele atd. u těch ve Spojeném království. Je tu jedna paní, která byla ředitelkou 347 společností a během několika měsíců ze všech odstoupila. Všechny byly také založeny ve stejnou dobu. Představuji si, že jsou to všichni podvodní obchodníci.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 52 minutami
2851* společností
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Platina
XkBoii
před 48 minutami
Jo, šílenství, ne? Myslím, že v nadcházejících letech se tohle všechno projeví ve velkém stylu, jako ta věc s krátkodobými půjčkami před lety.