Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 572)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 572)
Co jste řekli Global Stride, abyste dostali peníze zpět?
Když jsem si před pár měsíci stěžoval, řekli mi toto:
Děkuji za vaši zprávu.
Po další kontrole můžeme potvrdit, že se nám nepodařilo najít zákaznický účet registrovaný pod vaší e-mailovou adresou pro tyto transakce. Vzhledem k tomu, že pro potvrzení nákupu je vyžadován platný účet a my jsme žádný nenašli, standardním postupem v případě podezření na neoprávněné použití karty je kontaktovat vaši banku nebo vydavatele karty a iniciovat storno platbu.
Vezměte prosím na vědomí, že striktně dodržujeme pokyny platebních společností Visa a Mastercard a po oficiálním podání reklamace si finanční prostředky nenecháváme. Doporučujeme vám, abyste se s tímto procesem okamžitě spojili se svou bankou.
S pozdravem,
Tým podpory
Automaticky přeloženo:
XkBoii
NftsAreCool
Platina
NftsAreCool
před hodinou
Pokud se jedná o bankovní převody, je nahlášení podvodu jedinou možností. I když se jedná o autorizovanou transakci. Pravděpodobně to ale nikam nevede, stejně jako ten můj.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
UserJ0193
Platina
UserJ0193
před hodinou
V podstatě jen řekněte o chybném kódování MCC a praní transakcí u nelicencovaných hazardních webů. Nikdy jste u nich neměli účet. Pokud stále odmítají, stačí projít chargebacky – měl by to být dobrý důkaz.