Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 571)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 571)
Ahoj, Ivy mi odmítla vrátit peníze. Řekli, že mi peníze nevrátí. Zrušili spolupráci s Chainvally a teď mi peníze nevrací.
Automaticky přeloženo:
askmagia
Vss222
Bronz
Vss222
před hodinou
Obvykle něco takového dělám. Ale tentokrát se mě po odeslání žádosti o vrácení peněz zeptali na další informace. Co k tomu můžu říct? Nenahrál jsem webovou stránku.
Vždycky v chatu? Protože jsem šel normální cestou. Můžu se v chatu zeptat, co potřebují, až dostanu žádost o více informací.
Také vždycky říkáte digitální měna, i když se tomu MCC neshoduje?
Díky!
Automaticky přeloženo:
Vss222
askmagia
Bronz
askmagia
před hodinou
Ano, i to můžete dodat. Vždycky říkám, že jsem zboží nebo služby neobdržel/a. Pokud se zeptají, co jsem koupil/a, odpovím digitální měna. I to můžete dodat; čím více informací, tím lépe. Vždycky řeknu podpoře živého chatu, aby to otevřeli na mé jméno, a to vždycky fungovalo.