Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 565)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 565)
Mám formulář DSAR a procházím ho. Neuvádí název obchodníka, ale dostatek informací, abyste mohli propojit bankovní účet. Ještě jsem jim z něj nic neposlal… potřeboval jsem si dát pauzu!
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Pyne1688
před 3 týdny
Musíš mít štěstí, já jsem to zkoušel od března a nic.
You must be a lucky one has I have tried from March and nothing
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Co přesně píšeš?
Automaticky přeloženo:
NftsAreCool
Vss222
Stříbro
Vss222
před 3 týdny
Přímo přes aplikaci Revolut bankovním převodem. Vždy se jednalo o převody v reálném čase.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
NftsAreCool
Sarah222
Stříbro
Sarah222
před 3 týdny
Moc děkuji! To je skvělé.
Byly vaše platby přes Revolut skutečně bankovním převodem nebo platbou kartou? Jak pravděpodobně víte, správný postup „chargebacku" existuje pouze pro platby kartou. U bankovních převodů existuje pouze postup „storna".
Poslali jste nejdříve e-mail se stížností všem zúčastněným poskytovatelům platebních služeb a požádali je o vrácení všech plateb? Nebo jste nejprve okamžitě kontaktovali Revolut a pokusili se iniciovat vrácení platby za všechny dotčené transakce?
V aplikaci Revolut musíte při žádosti o vrácení platby a/nebo stažení zboží vždy vybrat důvod z předdefinovaného seznamu. Který důvod jste vybrali?
Ve vašem případě pravděpodobně šlo také o spoustu různých plateb, že? Požádali jste pak o vrácení platby pro každou jednotlivou z vašich 50 transakcí – což znamená, že jste v aplikaci měli více než 50 požadavků?
V tomto vlákně jsem četl, že jste kontaktoval zaměstnance Revolutu. Byla to konverzace přes chat nebo telefonicky?
Můj osobní případ: Celkem jsem provedl asi 60 plateb u 5 různých poskytovatelů platebních služeb a všechny (!) byly bankovním převodem. V mé konkrétní situaci tedy není možné provést běžné vrácení peněz, protože se nejednalo o platby kartou. Je však možné se pokusit o stažení platby, což znamená, že Revolut kontaktuje poskytovatele platebních služeb a požádá je o dobrovolné (!) vrácení peněz.
Co byste doporučili v mé konkrétní situaci? Mám se jednoduše pokusit podat žádost o stažení pro každou transakci, jednu po druhé, 60krát? Nejsem si jistý, jaký by byl nejefektivnější a nejúčinnější přístup.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Kaplan
Zlato
Kaplan
před 3 týdny
Díky, to je velmi užitečné. Zkusím si pro tyto transakce vyžádat ARN, jméno/ID příjemce a MCC přímo od své banky.
Když jste kontaktovali Walleto, stačilo jim pouze ARN k potvrzení, který obchodní popis zpracovali, nebo se také ptali na údaje o kartě, data a částky? Snažím se všechno připravit předem, abych s nimi nemusel chodit dohadovat.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 3 týdny
Ano, sám jsem měl transakce přes FASTVER. Nejdřív jsem se je snažil kontaktovat přímo, ale nikam jsem se nedostal. Ani Xpate mi moc nepomohl, takže jsem nakonec podal žádost o vrácení peněz prostřednictvím své banky. Část peněz už byla tímto způsobem vrácena, ale na zbývající případy stále čekám.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Zlato
před 3 týdny
Ahoj. Má někdo nějaké informace o těchto obchodních popisech?
Vizuální vrstva XOR
Řešení pro umění
Vizuální mlýn
Země Hexo
Umělecká unie SIS
Horizontální země
Existující systém
Jednal s někým z nich, nebo se mu podařilo najít kontaktní údaje? Také se snažím zjistit, který platební zpracovatel/zprostředkovatel stojí za těmito transakcemi a zda by některý z nich mohl být propojen s Xpate nebo Walleto.
Automaticky přeloženo:
billi85
Kaplan
Stříbro
Kaplan
před 3 týdny
Díky, to dává smysl. Budu postupovat podle kroků ve vašem vlákně a ujistím se, že požádám o celou sadu dat o transakci, a ne jen o deskriptor nebo ARN.
Snažím se hlavně zjistit, který nabyvatel/právní subjekt stojí za transakcemi souvisejícími s Xpate, takže váš rozpis je opravdu užitečný. Jakmile získám informace od banky, porovnám ID nabyvatele, název, MCC a ARN a uvidím, kam to povede.
Automaticky přeloženo:
billi85
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před 3 týdny
Ahoj. Také se mi v transakcích zobrazují některé z těchto popisů:
Vizuální vrstva XOR
Řešení pro umění
Vizuální mlýn
Země Hexo
Umělecká unie SIS
Horizontální země
Existující systém
Bohužel se mi zatím nepodařilo najít žádné spolehlivé informace ani kontaktní údaje na ně. Také se snažím zjistit, kdo tyto platby zpracoval a zda to nějak souvisí s Xpate nebo Walleto.
Pokud najdu něco užitečného, zveřejním zde aktualizaci.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Arra89
Zlato
Arra89
před 3 týdny
To je frustrující. Zvlášť pokud odmítají reklamace, aniž by každou transakci řádně prověřili. Možná by stálo za to zeptat se Monza alespoň na ARN, ID příjemce a název příjemce pro platby přes Tchtxt. To by mohlo pomoci identifikovat, kdo je skutečně zpracoval a zda se na tom podílel Xpate nebo jiný zpracovatel.
Pokud se ti podaří získat tyto podrobnosti od Monza, dej mi prosím vědět, co jsi zjistil.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
DjumK
Zlato
DjumK
před 3 týdny
Díky. Kontaktoval(a) jsem HURTED na adrese [email protected] , tak uvidím, jestli zareagují. Podařilo se vám osobně získat od HURTED vrácení peněz a jak dlouho jim zhruba trvalo, než odpověděli? Pokud se mi brzy neozvou, stále zvažuji možnost vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Díky. Myslím, že je to asi nejlepší přístup. Budu dál tlačit na Xpate a LOLPOK přímo, ale nechci se na ně spoléhat příliš dlouho.
Také promluvím se svou bankou o zpochybnění co největšího počtu transakcí. Měli jste sami nějaké úspěchy s chargebacky týkajícími se LOLPOK nebo jiných obchodníků souvisejících s Xpate?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Zlato
před 3 týdny
Ahoj. Snažím se najít více informací o několika popisech obchodníků:
vercs2
výpočet
jusdot5
tokdom
jusski6
výplata
Viděl jsem informace naznačující, že některé z těchto transakcí mohou být spojeny se společností Xpate Ltd, ale snažím se to řádně ověřit. Měl někdo na výpisu některý z těchto popisů a podařilo se mu ověřit skutečného obchodníka, zúčtovací banku nebo zpracovatele plateb?
Kontaktní údaje na kterékoli z nich by byly také velmi užitečné.
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 3 týdny
Také jsem měl ve svých transakcích některé z těchto deskriptorů:
vercs2
výpočet
jusdot5
tokdom
jusski6
výplata
Bohužel se mi zatím nepodařilo najít žádné spolehlivé informace ani kontaktní údaje o nich. Také se snažím ověřit, zda byly skutečně zpracovány přes Xpate. Pokud někdo něco najde, budu vděčný za aktualizaci.
Automaticky přeloženo:
NftsAreCool
Stříbro
před 3 týdny
Jsou tu lidé, kteří provedli platby do online kasina výhradně bankovním převodem Revolut (NE kartou)?