Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 553)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 553)
Stěžoval jsem si na chybné kódování. Použil jsem informace, které jsem si vyhledal na tomto fóru, a vlastní pátrání na internetu k sestavení e-mailu se stížností.
Ahoj. To je skvělé, že konečně začaly chodit vrácené peníze. Sám jsem se s těmito popisy nesetkal.
Nevíš náhodou něco o těchto?
VÁRKEN
TREMOQ
HILVEX
NORDIQ
PELMAR
Mám pod těmito jmény několik transakcí a stále se snažím zjistit, kdo je zpracoval. Mám pocit, že by mohly být propojené i s Xpate.
Automaticky přeloženo:
billi85
DjumK
Stříbro
DjumK
před 3 týdny
Ahoj. Stále čekám na zbývající případy. Dobrou zprávou je, že jsem už několik chargebacků vyhrál a peníze byly vráceny.
U Xpate se ale zdá, že se všechno vleče až do termínů. V mém případě neudělali nic pro urychlení procesu, takže mám pocit, že musím čekat co nejdéle, než dostanu peníze zpět.
Automaticky přeloženo:
Kiralami8
bwastook
Bronz
bwastook
před 3 týdny
Ahoj! Mohl bys mi prosím poslat příklad tvého dopisu?
Díky. Zkoušel jsem i tu e-mailovou adresu, ale bohužel jsem nedostal žádnou odpověď.
Nevíte náhodou, kdo zpracovává platby pro Global Stride? Mohl by to být Xpate?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Arra89
Zlato
Arra89
před 3 týdny
Díky. Podařilo se mi najít i e-mailovou adresu pro Tchtxt, ale bohužel zatím neodpověděli. Raději bych se pokusil to vyřešit přímo s nimi, než se rozhodnu pro vrácení peněz.
Řekla vám vaše banka někdy, kdo ve skutečnosti zpracoval transakce Tchtxt? Byl to náhodou Xpate?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Ahoj. Bohužel mi taky neodpovídají na e-maily. Mám docela dost peněz vázaných v transakcích u LOLPOK, takže se snažím najít nejlepší způsob, jak je získat zpět.
Pokud byly platby skutečně zpracovány přes Xpate, předpokládám, že to bude opět dlouhý proces. Možná budu muset jít přes svou banku a podat žádost o storno platbu, pokud mě LOLPOK bude i nadále ignorovat.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Zlato
před 3 týdny
Ahoj všichni. Snažím se identifikovat další skupinu deskriptorů z mých výroků:
KERVOT
LENTIQ
MAVRIX
DORQEN
FELTAR
VORNÍK
SENVAR
TRELIX
KALMOR
RENQAT
Zatím se mi nepodařilo vystopovat, kdo za těmito platbami stojí. Mám podezření, že některé z nich by mohly být spojeny s Xpate. Viděl tu někdo některá z těchto jmen už někdy?
Automaticky přeloženo:
Arra89
voodoo4
Platina
voodoo4
před 3 týdny
Nemám tušení, kámo. Monzo byli naprosto k ničemu. U každé transakce, kterou jsem zpochybnil, říkají: „Je nám líto, ale nemůžeme tyto námitky vznášet."
Automaticky přeloženo:
Miki33
Jamesh80
Zlato
Jamesh80
před 3 týdny
Máte stížnost na podvod přímo na vaši banku nebo přímo na vaši banku?
Automaticky přeloženo:
Miki33
Sarah222
Zlato
Sarah222
před 3 týdny
Dobrý den, napsali jste proč na Transactworld a prosím napište e-mail? Moc děkuji.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Miki33
Diamant
Miki33
před 3 týdny
Nestěžujte si na podvod, pokud banka platbu posoudí, potenciálně vám na účet připíší značku CIFAS. Pokud jste platbu schválili, nejedná se o podvod.
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 3 týdny
E-mailová adresa, kterou jsem použil/a pro HURTED, byla [email protected] Zkuste je nejdříve kontaktovat přímo. Doufejme, že vám zareagují a vrátí peníze za transakce, aniž byste museli procházet procesem vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Bohužel na ně nemám žádné další kontaktní údaje. Pokud jde o Xpate, moje banka mi při podávání žádostí o chargeback sdělila, že transakce byly zpracovány přes Xpate.
Automaticky přeloženo:
Sarah222
Zlato
před 3 týdny
Další zpráva o pokroku. V pondělí večer jsem dostal e-mail od kasina a včera mi napsali e-mail s dotazem, v čem je problém. Dnes ráno jsem odpověděl ohledně chybného kódování a vrácení peněz, které se zobrazují jako čekající.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 3 týdny
Zdá se, že Xpate není ochoten vrátit peníze přímo a ignorují mé e-maily. Podal jsem žádost o vrácení peněz prostřednictvím své banky a malá část peněz již byla vrácena.
Problém je v tom, že Xpate často v reakci na storna plateb zasílá dokumenty, které se nezdají být shodné s mými skutečnými transakcemi. Tyto dokumenty jsem napadl u své banky, takže stále čekám na vyřešení zbývajících případů.
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před 3 týdny
Ano, pomalu dostávám část peněz zpět, ale jde to spíše prostřednictvím chargebacků než přímo od Xpate.
Co se týče společností HILVEX a NORDIQ, možná mám kontaktní údaje na obě, ale než je sdílím, chci si ověřit, zda jsou stále platné. Z toho, co jsem zatím zjistil, to také vypadá, že jejich platby mohly být zpracovány přes Xpate.