Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 689)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 689)
Ví někdo něco o Flexipinu? Koupil jsem si poukázky na Flexipin u GA2 a použil je v jednom z těchto pochybných kasin, ale nepamatuji si, ve kterém to bylo. Flexipin tvrdí, že nevidí, kde byl poukázka použita.
Hej Craigu, co jsi jim poslal, aby to zvýšili? Vrátili se s hromadou nesmyslů, že nemají žádnou možnost, jak to srovnat... nemůžu si představit, co jiného bych jim mohl poslat.
Ahoj kámo, provedl jsem jednu transakci, mám malou částku 267 liber, ale do výplaty za dva týdny jsem dostal 198 liber, protože jsem nedávno přišel o 13 tisíc, jak jsi to udělal?