Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 688)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 688)
použil vestavěný vyhledávací panel k vyhledání výrazu „Destream" na webových stránkách.
Automaticky přeloženo:
Martin61
Zlato
před rokem
Nevíte někdo, kdo je TRNBE?
Automaticky přeloženo:
Andymac048
Stříbro
před rokem
Slyšel už někdo o terragaminu?
Automaticky přeloženo:
bwastook
Zlato
před rokem
Podařilo se někomu získat zpět peníze od Destreamu, které by mu pomohly? Viděl jsem pár lidí, kteří tvrdili, že ano, ale neposkytli žádnou užitečnou radu.
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
bwastook
Diamant
bwastook
před rokem
Dostal jsem tři vrácené peníze poté, co jsem kontaktoval jejich majitele na LinkedInu, ale upřímně si nemyslím, že to něco změnilo. Někdo tady zveřejnil tři další kontaktní e-maily, které byly možná vládní e-maily nebo něco takového.
Automaticky přeloženo:
bwastook
Anonymized954
Zlato
Anonymized954
před rokem
kdo je zveřejnil?
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
bwastook
Diamant
bwastook
před rokem
Také jsem napsal negativní recenzi na Trust Pilot a oni na ni reagovali.
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
bwastook
Diamant
bwastook
před rokem
Nejsem si jistý, že to bylo už dávno. To je ten problém, kámo, musíš si to vlákno pořádně přečíst. 99 % těchto obchodníků je tady. Doufám, že ten, kdo to napsal, to stále čte a může ti pomoct.