Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 690)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 690)
Ne, nebyl to obyčejný e-mail, situace ne každého byla stejná jako ta vaše.
Myslíš, že jsme tak hloupí, že to nevíme, stačí poslat obyčejný e-mail?
Je zřejmé, že se k tomu přidali mnohem přísnější. Na první čtyři žádosti nereagovali, ale na pátou mi vrátili peníze, když jsem uvedl konkrétní věci. Díky tomu jsem si peníze vrátil a rád bych se o to s ostatními podělil.
Proč si myslíš, že je tohle nějaká soutěž? 🤣
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Diamant
před rokem
Podal jsem stížnost u NatWest ohledně chybného kódování transakcí z minulosti a oni mi řekli, že to nemá nic společného s tím, že jiné společnosti chybně kódují platby, i když mám zapnutý blok pro hazardní hry.
Ahoj, mohl bys mi to prosím taky poslat? Dal jsem svůj e-mail o něco výš.
Automaticky přeloženo:
bwastook
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
před rokem
Smazat toto hned
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
bwastook
Platina
bwastook
před rokem
Moc děkuji
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Ahoj kámo, díky, měl jsem e-mail od ředitele a pár dalších, sehnal jsem si podrobnosti a poslal jsem to asi před hodinou.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Poslal jsem e-mail, kámo, uvidím, jak to půjde, možná budu muset vyzkoušet ten tvůj, pokud nic moc, je to jen 267 liber, takže by to mělo být snad jednoduché.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized954
Diamant
Anonymized954
před rokem
To je nesmysl, oni vědí, o co jde, pořád protestují.