Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 691)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 691)
Jediné, co vám chci říct, je, prosím, upravte e-mail, který vám posílám.
Prosím, jen proveďte nějaké změny ve formulaci nebo cokoli jiného, protože by to vypadalo podezřele, kdyby všichni poslali totéž, a pravděpodobně byste nedostali peníze zpět.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
bwastook
Diamant
bwastook
před rokem
Myslím, že jsi ten pravý kámo. Pochybuji, že to uděláme, protože teď dostanou asi 10 žádostí najednou.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Ahoj, Skinsmagnate úspěšně vyřídil žalobu po námitce proti falešné faktuře. Ano, udělal jsem to, nejsem v nejlepší pozici, ale opravdu jsem je chtěl porazit na fóru 😉
Ok, když se pokusím o jednu transakci, dostanu okamžité odmítnutí s tím, že bych mohl být podvodník, takže možná jsem na tom stejně, ale minule jsem volal a pak podal stížnost atd. a nakonec to udělali, ale toto bude potřetí, takže trochu váhám, jsou to jen 4 transakce, předtím jich bylo mnohem víc.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Platina
před rokem
Vypadá to, že dnes budu telefonovat s RBS. Poslali mi tuhle naprosto nesmyslnou odpověď. Poslal jsem jim tolik informací, aby to mohli vyřešit.