Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 510)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 510)
Dobrý den. Jsem rád/a, že to pro vás vyšlo. Předložil/a Xpate v procesu vrácení peněz nějaké dokumenty, které považujete za nesprávné nebo zavádějící?
Automaticky přeloženo:
billi85
voodoo4
Stříbro
voodoo4
před 4 týdny
Dobrý den. Bohužel zatím žádné pozitivní zprávy. Stále doufám, že mi XPate vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
keejan
Stříbro
keejan
před 4 týdny
Dobrý den. Máte nějaké novinky ohledně vrácení peněz od Xpate? Nebo Xpate napadl vrácení peněz znovu s dokumenty, které jsou nepřesné nebo zavádějící?
Automaticky přeloženo:
spider888
billi85
Stříbro
billi85
před 4 týdny
Jak dlouho trvá platba? U mě to trvalo 2 týdny.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Stříbro
Alfred_ANTONYAN21
před 4 týdny
Ahoj. Nějaké novinky ohledně tvého případu? Xpate mi odmítl vrátit peníze.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
billi85
Stříbro
billi85
před 4 týdny
Ahoj. Opravdu mám pocit, jako by někdo chránil Xpate. Z mé zkušenosti je jednání s nimi extrémně frustrující a stále se mi nepodařilo získat zpět své peníze.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
billi85
Stříbro
billi85
před 4 týdny
Dobrý den. Z mé zkušenosti Xpate během procesu vrácení peněz často poskytuje dokumenty obsahující nepravdivé informace. Pokud jste si jisti, že jste neobdrželi službu, za kterou jste zaplatili, nezapomeňte to své bance jasně vysvětlit a poskytnout veškeré podpůrné důkazy.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Lisa2
Stříbro
Lisa2
před 4 týdny
Ahoj. V mnoha případech to může stačit k podpoře storna platby. Nicméně, z mé zkušenosti s Xpate je užitečné poskytnout co nejvíce podrobností a podpůrných důkazů pro posílení vaší argumentace.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
DjumK
Stříbro
DjumK
před 4 týdny
Ahoj. Na jaké webové stránce jsi provedl platbu? Měl jsem velmi podobnou zkušenost. Vložil jsem peníze, vyhrál pár her, požádal o výběr a pak mi byl účet zablokován. Poté jsem se musel ohledně platby vypořádat s Xpate.
Automaticky přeloženo:
Jamesh80
Bronz
před 4 týdny
Pro jednou trochu pozitivní zprávy.
Napsal jsem e-mail kasinu a informoval je, že vzhledem k tomu, že nemají ve Spojeném království licenci podle UKGC a že platby byly provedeny prostřednictvím třetích stran, nikoli přímo od nich, nahlásím případ podvodu. Udělal jsem to a obdržel jsem plnou náhradu všech vkladů.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Stříbro
před 4 týdny
Ahoj. Má někdo nějaké informace o CSMKET? Zdá se, že o tom nemůžu nic najít online.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 4 týdny
Ahoj. Už jsi dostal/a peníze zpět od Xpate?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Zlato
DjumK
před 4 týdny
Ahoj. Máš pravdu. Už jsem podal žádost o vrácení peněz proti Xpate a teď čekám na rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 4 týdny
Ahoj. Jen ze zvědavosti, co vám Xpate řekl na vaši odpověď na vrácení peněz?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Anonymized1181
Zlato
Anonymized1181
před 4 týdny
Ahoj. Nemohl jsem si vybrat výhru, protože můj účet byl zablokován. Nakonec jsem prostřednictvím banky podal žádost o vrácení peněz a teď čekám na rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Snowyhill84
Zlato
Snowyhill84
před 4 týdny
Ahoj. Co přesně bys chtěl vědět o Xpate? Možná ti můžu pomoct.
Automaticky přeloženo:
Org1991
Platina
před 4 týdny
PROSÍM O POMOC: Hledám:
VDR SL —-Anglie/Birmingham/VB/2
NXT.GEM——Anglie/Londýn/VB/2
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 4 týdny
Ahoj. Odmítli mi vrátit peníze, takže jsem neměl jinou možnost než požádat banku o zahájení chargebacku.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Jamesh80
Zlato
Jamesh80
před 4 týdny
Ahoj. Měl jsi štěstí. Řekl jsem Xpate, že platby byly zpracovány pro, jak se domnívám, nelicencované hazardní webové stránky, ale i tak mi peníze dobrovolně nevrátili.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Org1991
Zlato
Org1991
před 4 týdny
Ahoj. Které webové stránky se to týkaly? Zatím jsem na žádnou z nich nenarazil, takže jsem zvědavý.