Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 501)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 501)
Ahoj. Moje banka právě zahájila proces zpětného zúčtování a čekám na konečný výsledek. Jsem si jistý, že vyhraji.
Automaticky přeloženo:
keejan
johnmaddisonn1
Platina
johnmaddisonn1
před měsícem
Hej kámo, řekl jsem bance, že jsem neobdržel žádné produkty ani služby. Xpate používal pro všechny mé transakce obchodní deskriptory, což vedlo na normální webové stránky obchodníků. Teď zvýšili počet vrácených plateb a jsem si jistý, že vyhraju.
Automaticky přeloženo:
Org1991
keejan
Platina
keejan
před měsícem
Kdo byla vaše banka?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Snowyhill84
Zlato
Snowyhill84
před měsícem
Psal jsem jim email asi před dvěma týdny a nic jsem nedostal. Poslal jsem tam dotaz, ale pořád nic. Myslím, že jsem přes ně přes Kryptonim a PassPoint urazil asi 7 tisíc.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Byly to transakce debetní nebo kreditní kartou?
Automaticky přeloženo:
keejan
XkBoii
Platina
XkBoii
před měsícem
Visakarta
Automaticky přeloženo:
Juully8
Stříbro
Danixxx
před měsícem
Z PULSE JSEM ZÍSKAL 5230
I GOT 5230 FROM PULSE
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Počkejte, vrátili peníze?
Automaticky přeloženo:
Juully8
Stříbro
před měsícem
Tak jo, lidi, trochu mi nejde do hlavy, jak Kryptonim lidem vrátil peníze. Je to přes IvyPay nebo Token.io? Jaký typ e-mailu jim lidé psali, protože v minulosti neměli štěstí?
Pokud by mi někdo mohl poradit, komu mám poslat e-mail/do kopie a co mám napsat, byl bych nesmírně vděčný.
Automaticky přeloženo:
Org1991
Platina
před měsícem
Ivy Pay se rozhodla mlčet a už peníze nevrací.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Pyne1688
Platina
Pyne1688
před měsícem
Máte e-mail pro SegoPay?
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
Goldenboy57
před měsícem
Ahoj
Můžeš mi to říct? A řekni mi, co jsi jim napsal/a?
Hello
can you tell me ? And tell me what did you write to them ?
Automaticky přeloženo:
před měsícem
V případě Ronics je potřeba kontaktovat Dectu, která pro ně zpracovává transakce.
Dobrý den. Víte, jaký deskriptor transakce vaše banka použila, když iniciovala storno platbu vůči Xpate?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Dobrý den. Myslím, že ve vaší žádosti o vrácení platby stojí za to zmínit, že webová stránka byla zavádějící a že platba byla zpracována za to, co považujete za nelegální hazardní stránku. Pokud vaše tvrzení podpoří důkazy, společnost Xpate Ltd může mít s napadením vrácení platby větší potíže.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před měsícem
Dobrý den. Společnost Xpate na mé stížnosti nereagovala. Doporučuji podat žádost o vrácení peněz prostřednictvím vaší banky nebo kontaktovat finančního ombudsmana. To jsou pravděpodobně vaše nejlepší možnosti.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Zlato
voodoo4
před měsícem
Dobrý den. Doporučuji vám kontaktovat vaši banku a vysvětlit, že se domníváte, že jste byli webovými stránkami uvedeni v omyl a neobdrželi jste očekávané služby. Požádejte svou banku, aby zvážila podání žádosti o vrácení peněz. Pokud bude vaše reklamace úspěšná, může být společnost Xpate Ltd nakonec povinna vrátit finanční prostředky.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Ahoj. Myslím, že jsi udělal/a správné rozhodnutí, když jsi podal/a žalobu na Xpate. Těch 45 dní uteče rychleji, než si myslíš, a pokud bude tvůj případ dobře podložen, je velká šance, že své peníze získáš zpět.
Automaticky přeloženo:
billi85
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před měsícem
Dobrý den. Co je na tom tak neobvyklého? Podle mého názoru Xpate spolupracuje s podvodnými poskytovateli. Kdy už konečně někdo proti tomu zakročí?