Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 500)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 500)
Podařilo se někomu dovolat na tempobeat.ai (zvukový technik Londýn)?
nebo NexoraLabs OU?
Automaticky přeloženo:
Org1991
Utbmitchy
Platina
Utbmitchy
před měsícem
Obdrželi jste od TribePayments nějaké vrácené peníze?
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Platina
před měsícem
Pro ty, kteří kontaktovali Ivypay – obdrželi jste nějaké potvrzení nebo jak dlouho trvalo, než jste se od nich dozvěděli odpověď?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
voodoo4
Zlato
voodoo4
před měsícem
Ahoj! Odpověděl už Xpate? Zpracovala vaše banka již vrácení peněz? Pokud ano, jak dlouho by podle nich mělo trvat, než peníze dorazí?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Ahoj! Měl jsi s Xpate nějaké zkušenosti? Dostal jsi peníze zpět pouze prostřednictvím vrácení peněz? Vrátili ti celou částku? A jak dlouho trvalo, než se peníze dostaly na tvůj účet po zpracování vrácení peněz?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před měsícem
Ahoj. Nejsi sám. Vypadá to, že mě Xpate taky zablokoval.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Dobrý den. Je to dobrá zpráva, že vaše banka podala žádost o storno platbu. Jen mějte na paměti, že Xpate může v reakci na to předložit falešné nebo zavádějící dokumenty. Z toho, co jsem viděl, se to už dříve dělalo.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před měsícem
Ahoj. Pokud tě ignorují, tak to rozhodně není dobré znamení. Déle bych nečekal – stojí za to požádat banku o storno platbu vůči Xpate. Už jsi ztratil dva týdny, takže je lepší začít s procesem co nejdříve.
Automaticky přeloženo:
DjumK
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Dobrý den, existuje ještě šance získat peníze zpět podáním žádosti o vrácení peněz vůči Xpate prostřednictvím vaší banky? Nebo to ve vašem případě nefungovalo?
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
DjumK
Stříbro
DjumK
před měsícem
Ahoj. Xpate má pověst společnosti, která předkládá dokumenty, které podle mého názoru jsou nepřesné nebo zavádějící. Ale budu si stát za svým a budu je zpochybňovat. Pokud něco tvrdí, měli by to být schopni dokázat.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Lisa2
Stříbro
Lisa2
před měsícem
Ahoj. Podal jsem prostřednictvím své banky žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate a doufám, že dostanu své peníze zpět. Mimochodem, co jste napsal ve své stížnosti?
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
voodoo4
Stříbro
voodoo4
před měsícem
Dobrý den. Nepodařilo se mi problém vyřešit přímo s Xpate. Neodpověděli na mé e-maily, a tak jsem se rozhodl požádat banku o podání žádosti o vrácení peněz. V mém případě mám také obavy ohledně dokumentů, které poskytli, a žádám banku, aby je pečlivě prověřila.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před měsícem
Dobrý den. Doporučuji požádat vaši banku o podání žádosti o storno platby vůči společnosti Xpate. Může to být nejrychlejší způsob, jak se pokusit získat své peníze zpět.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
keejan
Stříbro
keejan
před měsícem
Dobrý den. Pokud podáte žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate prostřednictvím vaší banky a vysvětlíte, že transakce byla zpracována pro webovou stránku s hazardními hrami, o které se domníváte, že se jedná o nelicencovanou nebo nelegální hazardní hru, myslíte si, že existuje šance na získání finančních prostředků zpět?