Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 500)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 500)
Ahoj! Měl jsi s Xpate nějaké zkušenosti? Dostal jsi peníze zpět pouze prostřednictvím vrácení peněz? Vrátili ti celou částku? A jak dlouho trvalo, než se peníze dostaly na tvůj účet po zpracování vrácení peněz?
Dobrý den. Je to dobrá zpráva, že vaše banka podala žádost o storno platbu. Jen mějte na paměti, že Xpate může v reakci na to předložit falešné nebo zavádějící dokumenty. Z toho, co jsem viděl, se to už dříve dělalo.
Ahoj. Pokud tě ignorují, tak to rozhodně není dobré znamení. Déle bych nečekal – stojí za to požádat banku o storno platbu vůči Xpate. Už jsi ztratil dva týdny, takže je lepší začít s procesem co nejdříve.
Dobrý den, existuje ještě šance získat peníze zpět podáním žádosti o vrácení peněz vůči Xpate prostřednictvím vaší banky? Nebo to ve vašem případě nefungovalo?
Ahoj. Xpate má pověst společnosti, která předkládá dokumenty, které podle mého názoru jsou nepřesné nebo zavádějící. Ale budu si stát za svým a budu je zpochybňovat. Pokud něco tvrdí, měli by to být schopni dokázat.
Ahoj. Podal jsem prostřednictvím své banky žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate a doufám, že dostanu své peníze zpět. Mimochodem, co jste napsal ve své stížnosti?
Dobrý den. Nepodařilo se mi problém vyřešit přímo s Xpate. Neodpověděli na mé e-maily, a tak jsem se rozhodl požádat banku o podání žádosti o vrácení peněz. V mém případě mám také obavy ohledně dokumentů, které poskytli, a žádám banku, aby je pečlivě prověřila.
Dobrý den. Doporučuji požádat vaši banku o podání žádosti o storno platby vůči společnosti Xpate. Může to být nejrychlejší způsob, jak se pokusit získat své peníze zpět.
Dobrý den. Pokud podáte žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate prostřednictvím vaší banky a vysvětlíte, že transakce byla zpracována pro webovou stránku s hazardními hrami, o které se domníváte, že se jedná o nelicencovanou nebo nelegální hazardní hru, myslíte si, že existuje šance na získání finančních prostředků zpět?