Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 498)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 498)
Použil jsem je dva, protože jsou na jejich webových stránkách, když jdete na obelrix.com, je tam i telefonní číslo, ale ona pořád říkala, ať jim pošlou e-mail, nikdo na e-maily neodpověděl, ale vrátili mi peníze, kámo.
I used them two for it as they are on them website if you go to that obelrix.com it also has a phone number but she did just keep saying email them nobody ever responded to emails but they refunded mate
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Pro jaký popis se prosím jednalo o tyto vrácení peněz?
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Arra89
Diamant
Arra89
před měsícem
Páni, to je šílené, jaké obchodníky jsi to navrhl?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před měsícem
Moje byla jen pár dní zpět, asi před deseti, z mé strany to bylo docela rychlé. Měl jsem ale jen jeden popis.
Automaticky přeloženo:
pl4yer24
Stříbro
před měsícem
Lidi, co přesně jste napsali Cardaqu, abyste požádali o vrácení peněz a skutečně je obdrželi?
Automaticky přeloženo:
Arra89
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před měsícem
Věřím, že Euflopqi
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Zlato
před měsícem
Ahoj. Podal jsem stížnost na Xpate a nyní čekám na jejich odpověď. Podařilo se někomu od Xpate získat peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Ahoj. Díky za informaci. Podal jsi žádost o vrácení peněz prostřednictvím své banky? A pokud ano, jaká byla reakce Xpate?
Automaticky přeloženo:
DjumK
Org1991
Zlato
Org1991
před měsícem
Ahoj. Moje platba byla DCT. Moje banka mě informovala, že ji zpracovala služba Walleto.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Org1991
Zlato
Org1991
před měsícem
Ahoj. Walleto ti odpověděl docela rychle. Byl tvůj transakční deskriptor DCT?
Automaticky přeloženo:
DjumK
Loo76
Zlato
Loo76
před měsícem
Ahoj. DCT zpracovává Walleto. Pokud jde o NFRAME, ten zpracovává Xpate Ltd.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Macke96
Stříbro
Macke96
před měsícem
Dobrý den. Zatím jsem neobdržel/a odpověď na svou stížnost. Znovu jsem napsal/a na Xpate a zmínil/a jsem se, že jsem již stížnost podal/a. Také jsem napsal/a, že čekám na vrácení peněz. Ale zatím žádná reakce.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Lisa2
Stříbro
Lisa2
před měsícem
Dobrý den. Psal jsem dál na XPate, ale vůbec mi neodpověděli. Možná to není správná e-mailová adresa. Také jsem prostřednictvím své banky podal žádost o vrácení peněz, ale zatím nepadlo žádné rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
billi85
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před měsícem
Dobrý den. Po několika e-mailech mi Xpate konečně odpověděl, že mé transakce ve svém systému nenašli. Doporučili mi, abych se buď obrátil na svou banku, nebo přímo na webové stránky, kde jsem platbu provedl.
Automaticky přeloženo:
billi85
voodoo4
Stříbro
voodoo4
před měsícem
Máte pravdu. Ale zatím jsem neobdržel vrácení peněz ani od webových stránek, ani od Xpate.
Automaticky přeloženo:
keejan
Platina
před měsícem
Musíte podat žádost o vrácení peněz u Xpate; pak tito podvodníci nebudou mít šanci. Budou vás jednoduše ignorovat.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
DjumK
Stříbro
DjumK
před měsícem
Ahoj. Už jsem podal stížnost, odeslal žádost o vrácení peněz prostřednictvím své banky a znovu kontaktoval Xpate s žádostí o vrácení peněz. Stále ale nereagovali. V bance mi sdělili, že proces by mohl trvat asi 45 dní, takže čekám.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
billi85
Stříbro
billi85
před měsícem
Ahoj. Zdá se, že Xpate dává všem stejnou odpověď. To je opravdu zvláštní.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před měsícem
Ví někdo, jakého poskytovatele platebních služeb používá Globalfin.uk?
Může mi někdo pomoct?
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
DjumK
před měsícem
Ahoj. DCT zpracovává Walleto. Pokud jde o NFRAME, ten zpracovává Xpate Ltd.
Hi. DCT is processed by Walleto. As for just NFRAME, it's processed by Xpate Ltd.
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Vrací peníze Walletto?
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
před měsícem
Jaké další bankovní deskriptory používá Walletto?????