Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 498)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 498)
Použil jsem je dva, protože jsou na jejich webových stránkách, když jdete na obelrix.com, je tam i telefonní číslo, ale ona pořád říkala, ať jim pošlou e-mail, nikdo na e-maily neodpověděl, ale vrátili mi peníze, kámo.
I used them two for it as they are on them website if you go to that obelrix.com it also has a phone number but she did just keep saying email them nobody ever responded to emails but they refunded mate
Automaticky přeloženo:
před 2 dny
Pro jaký popis se prosím jednalo o tyto vrácení peněz?
Dobrý den. Zatím jsem neobdržel/a odpověď na svou stížnost. Znovu jsem napsal/a na Xpate a zmínil/a jsem se, že jsem již stížnost podal/a. Také jsem napsal/a, že čekám na vrácení peněz. Ale zatím žádná reakce.
Dobrý den. Psal jsem dál na XPate, ale vůbec mi neodpověděli. Možná to není správná e-mailová adresa. Také jsem prostřednictvím své banky podal žádost o vrácení peněz, ale zatím nepadlo žádné rozhodnutí.
Dobrý den. Po několika e-mailech mi Xpate konečně odpověděl, že mé transakce ve svém systému nenašli. Doporučili mi, abych se buď obrátil na svou banku, nebo přímo na webové stránky, kde jsem platbu provedl.
Ahoj. Už jsem podal stížnost, odeslal žádost o vrácení peněz prostřednictvím své banky a znovu kontaktoval Xpate s žádostí o vrácení peněz. Stále ale nereagovali. V bance mi sdělili, že proces by mohl trvat asi 45 dní, takže čekám.