Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 496)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 496)
Toto bylo dříve, ale dnes jsem to zopakoval. Po uplynutí 30 dnů dám vědět ICO.
Automaticky přeloženo:
Goldenboy57
Bronz
před měsícem
Ahoj všichni,
Máte nějaké informace o Techswapu? Mám spoustu transakcí z loňského roku. Souvisí to s kryptoměnovou službou s kódem MCC, banka mi dala ARN, ale nechce zveřejnit obchodníka ani zpracovatele plateb, jestli někdo ví, jestli to můžeme s ARN najít.
Máte e-mailovou adresu pro SegoPay? Prosím, kontaktujte koho jste kontaktovali ohledně vrácení zálohy přes SegoPay?
Díky
Automaticky přeloženo:
Macke96
Bronz
voodoo4
před měsícem
Dobrý den. NEXAD spravuje společnost Xpate Ltd. Podal(a) jsem stížnost a nyní čekám na rozhodnutí.
Hello. NEXAD is handled by Xpate Ltd. I have filed a complaint and am now waiting for a decision.
Hallo. NEXAD wird über Xpate Ltd. abgewickelt. Ich habe eine Beschwerde eingereicht und warte jetzt auf eine Entscheidung.
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Jaké to bylo??
Automaticky přeloženo:
Nic24
Tant
Stříbro
Tant
před měsícem
Jo, pokud budu mít nějaké informace, dám vám vědět, a K4you, psal jsem enebovi, řekli mi, že to nebyli oni, takže jsem nakonec požádal o vrácení peněz i od nich.