Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 495)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 495)
Walletto popírá, že by byl zodpovědný za Mnntech a že by v jejich zastoupení prováděl jakékoli platby. Víte, kdo by to mohl být jiný, nebo Walletto lže?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před 2 měsíci
Dobrý den. S K4YOU jsem se už setkal – platby se zpracovávají přes Xpate. V mém případě vrácení peněz nebylo nikdy zpracováno a peníze jsem neobdržel zpět.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Macke96
Zlato
Macke96
před 2 měsíci
Dobrý den. NEXAD spravuje společnost Xpate Ltd. Podal(a) jsem stížnost a nyní čekám na rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
Org1991
voodoo4
Diamant
voodoo4
před 2 měsíci
Někdo říkal, že DCZT Keyge1 je walletto?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Alfred_ANTONYAN21
Diamant
Alfred_ANTONYAN21
před 2 měsíci
Xpate říká, že o mně nemá žádný záznam.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
voodoo4
Diamant
voodoo4
před 2 měsíci
Xpate říká, že o mně nemají žádný záznam 😩
Automaticky přeloženo:
Org1991
Miki33
Diamant
Miki33
před 2 měsíci
Nevím, co říct, ale vercs2 se to zobrazuje na mém bankovním výpisu a mám od banky potvrzení, že to bylo zpracováno společností XPATE LTD.
Automaticky přeloženo:
Miki33
Org1991
Zlato
Org1991
před 2 měsíci
Nevím, jak získat vrácení peněz přes Xpate; nikdy neodpovídají.
Automaticky přeloženo:
Org1991
Miki33
Diamant
Miki33
před 2 měsíci
Odpověděli mi, ale řekli, ať kontaktují obchodníka... Stačí je poslat na FOS a nahlásit to FCA a VISA/Mastercc.
Automaticky přeloženo:
Miki33
Org1991
Zlato
Org1991
před 2 měsíci
Obdrželi jste náhradu, když jste kontaktovali FCA?
Automaticky přeloženo:
Org1991
Miki33
Diamant
Miki33
před 2 měsíci
Čekání
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před 2 měsíci
Ahoj. Xpate ti odpověděl tak rychle. To je překvapivé. Myslím, že ti lžou.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Miki33
Platina
Miki33
před 2 měsíci
Ahoj. Stejná situace je i s Xpate. Žádné vrácení peněz a žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
billi85
voodoo4
Stříbro
voodoo4
před 2 měsíci
Dobrý den. Děkuji! Nevěděl jsem, že Xpate zpracovává platby za NEXAD. Ale získat od Xpate peníze zpět je opravdu výzva.
Automaticky přeloženo:
Miki33
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 2 měsíci
Pokud všichni lidé pošlou zprávu na FCA, popis zboží a MCC jsou nepravdivé + licence pro hraní her neodpovídá pravidlům XPATE, protože XPATE nesplňuje pravidla Visa a XPATE zakazuje licencování hraní her nebo není v souladu s licencí, pošlu zprávu k posouzení na FCA a kopii na Visa.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Lisa2
Diamant
Lisa2
před 2 měsíci
Toto bylo dříve, ale dnes jsem to zopakoval. Po uplynutí 30 dnů dám vědět ICO.