Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 494)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 494)
Mám snímek obrazovky historie prohlížení, ale nedává jasnou odpověď na to, o koho se jedná.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před 2 měsíci
No jo, někdy to různými způsoby skrývají. Můžete to také zkontrolovat v nastavení soukromí v telefonu, když přejdete do sekce Zpráva o soukromí v aplikaci > Síťová aktivita webu, poté kliknete na web a zobrazí se vám související odkazy.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 2 měsíci
Je Globalfin také součástí walletto?
Automaticky přeloženo:
Macke96
Kazper_82
Bronz
Kazper_82
před 2 měsíci
Víš něco o NEXADu?
Automaticky přeloženo:
Org1991
DjumK
Diamant
DjumK
před 2 měsíci
@Djumk, jak víš, že Walletto zpracoval DCT key4ge1? Vrátili ti peníze?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Macke96
Platina
Macke96
před 2 měsíci
Ahoj. Narazil jsem na NEXAD na gtspins. Kontaktoval jsem tým podpory webu ohledně vrácení peněz. Nezpracovali to. Moje banka mi řekla, že platbu od Xpate zpracovala a navrhla, abych se je pokusil kontaktovat. Xpate ale nereaguje.
Automaticky přeloženo:
Macke96
Alfred_ANTONYAN21
Bronz
Alfred_ANTONYAN21
před 2 měsíci
Kontaktoval jsi tým podpory NEXADS?? Kterou stránku používají?
Automaticky přeloženo:
Macke96
Alfred_ANTONYAN21
Bronz
Alfred_ANTONYAN21
před 2 měsíci
Nebo myslím, jaké jsou kontaktní informace na jejich tým podpory??
Automaticky přeloženo:
Macke96
Bronz
před 2 měsíci
Má někdo něco na imageaisupport.com??
Automaticky přeloženo:
Miki33
Org1991
Zlato
Org1991
před 2 měsíci
Moje platby probíhají přes Xpate. Když ale navštívím stránky, které jste mi uvedli, jejich poskytovatel platebních služeb je uveden jako Katarun; buď změnili poskytovatele platebních služeb, nebo Veridra Xpate nepoužívá.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Romeo87
Diamant
Romeo87
před 2 měsíci
Zajímalo by mě, jestli k tomu někdo má informace. Stále čekám na svůj dsar od Barclays.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Diamant
před 2 měsíci
Měl někdo štěstí s dsary od Walletto?
těžko se to dá najít na fóru, ale kteří obchodníci spadají pod Walletto? Za Cpto mi už byly vráceny peníze.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Platina
před 2 měsíci
Ahoj. Hledám informace o
OBCHOD
kcraft2
Může někdo pomoci?
Automaticky přeloženo:
DjumK
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 2 měsíci
Ahoj. Pokud si dobře pamatuji, kcraft2 byl použit na webu WinWinter. Na tomto webu jsou výběry zhruba 50/50. Pokud ale požádáte o vrácení peněz prostřednictvím vaší banky, může být váš účet na webu zablokován. Platby za kcraft2 jsou zpracovávány prostřednictvím Xpate.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
před 2 měsíci
Ahoj. Ano, pokud se jedná o Xpate, můžete na vrácení peněz čekat dlouho, a ani tehdy neexistuje žádná záruka, že je dostanete. Často to vypadá, že jsou nějakým způsobem chráněni.
Automaticky přeloženo:
Steffyyy1807
Looohis
Bronz
Looohis
před 2 měsíci
Ahoj, máš e-mail pro
sklfn
actualskills.com
přehrát
prosím?? nemůžu je najít
Automaticky přeloženo:
Steffyyy1807
xbigguyxxx
Bronz
xbigguyxxx
před 2 měsíci
Ahoj, mohl bys mi prosím říct, jak mi můžu vrátit peníze z Revolutu v těchto zahraničních kasinech?
Hej, banka DigitalTech nepožaduje storno platbu a nedostává odpovědi na žádné e-maily, které lidé navrhli v chatu. Požádal jsem o storno platbu pro connect*club, zatím jsem nedostal žádnou odpověď.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Diamant
před 2 měsíci
Dnes jsem trochu pátral na ARN sítích a našel jsem firemní čísla v rámci ARN a spousta obchodníků je pod stejnými obchodními čísly. Níže jsem vytvořil seznam.
Měl někdo štěstí se získáním platebních procesorů, bank nebo MID čísel pro některou z níže uvedených možností? Stále čekám, až mi Barclay DSA plně dorazí, takže doufám, že se o tom dozvím více.
SKPLAYCLICK (Lefkosie) / PLAYT / ACTUALPLAY — jeden nabyvatel