Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 491)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 491)
Ahoj Praky... Můžeš mi prosím říct, co bys řekl/a MFSA ohledně Naale?
Hello Praky ….Can u help me what u say to MFSA about Naale ?
Automaticky přeloženo:
před 51 minutami
Hlášení nelegální činnosti Naale LTd (skupina CSB)
Dobré ráno,
Na mé kreditní kartě mi bylo naúčtováno několik plateb, přičemž konečnou destinací byla společnost CSB Group (The Penthouse, Tower Business Centre, Tower Street, Swatar, BKR 4013, Malta).
Poslal jsem jim e-mail na e-mailovou adresu [email protected] ale nedostal jsem žádnou odpověď.
Proto žádám o váš zásah v této věci.
Díky předem.
Automaticky přeloženo:
Praky
Platina
před 50 minutami
Nevíte někdo, kdo by mohli být Virpla (Londýn) a pchlt (Londýn)?
Škoda, že jsem v neděli dostal zpět zařízení NikoTPF Pear Gear. Byla to jen jedna transakce, kterou jsem s nimi provedl. Platbu jsem převedl na Monzo. Prostě jim provedu chargebacky. V pátek jsem na něj podal reklamaci a v neděli mi peníze vrátili.