Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 492)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 492)
Vážně? Myslím, že všechny moje žádosti spadaly do kategorie zboží/služeb, ne tak, jak bylo popsáno. Abych byl upřímný, na začátku toho mého obchodu to s tím opravdu otáleli, trvalo jim věčnost, než začali s těmi spory.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Wanderlust
Diamant
Wanderlust
před 2 měsíci
Bohužel ano, myslím, že je to poradcem, kterého máte. Moje konverzace skončila dvakrát během sporů, takže to nepomohlo. Volalo mi jejich reklamační oddělení kvůli tomu, jak špatné to dnes bylo. Prostě jsem měl pocit, že se mi nesnažili pomoct, abych byl upřímný proti pochybným společnostem - což je to, co musím říct. Jsem rád, že jsem jejich zákazníkem už více než 20 let, ale když požádám o pomoc, počítač říká ne.
Automaticky přeloženo:
col211
Zlato
před 2 měsíci
Vážně uvažuji o tom, že se vzdám snahy o získání čehokoli od těchto společností. Momentálně se mi to zdá jako naprostá ztráta času. Ještě jedna poslední otázka: Existuje nějaký vztah mezi Voltem, Kryptonimem a Ivy Pay?
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před 2 měsíci
Můžete je reklamovat přes aplikaci? Například u každé konkrétní transakce?
Automaticky přeloženo:
luddez10
Praky
Bronz
Praky
před 2 měsíci
Dobrý den, mám hodně problémů se skinru a sknrun. Můžete mi prosím poslat informace, které máte, abych je mohl přímo kontaktovat? Předem moc děkuji.
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
luddez10
před 2 měsíci
Dobrý den, mám hodně problémů se skinru a sknrun. Můžete mi prosím poslat informace, které máte, abych je mohl přímo kontaktovat? Předem moc děkuji.
Hello, I have a lot with skinru and sknrun. Can you please send the info you have so I can contactt them directly? Big thanks in advance
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Nemám přímý kontakt se Skinru.
Musíte kontaktovat poskytovatele platebních služeb, který zpracoval transakci, kterou najdete v historii aktivit vašeho prohlížeče.