Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 493)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 493)
Někdo dostal od equicom sro vrácené peníze? Neodpovídají na mé e-maily.
Automaticky přeloženo:
billi85
Romeo87
Stříbro
Romeo87
před měsícem
Ahoj. csmket je poslední věc, které jsem si na Walletu všiml.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Tant
Diamant
Tant
před měsícem
Ano, když transakce probíhaly kreditní kartou, původně to bylo pro „digital_tech", ale pak se zobrazily jako „tempobaats.ai", což mi dalo adresu a webovou stránku 🧐
Automaticky přeloženo:
DjumK
Org1991
Zlato
Org1991
před měsícem
Dobrý den. Není možné kontaktovat obchodníka ohledně DCT.key4gel. Platby jsou zpracovávány přes Walleto.
Automaticky přeloženo:
col211
Zlato
před měsícem
Má někdo v poslední době radost z Kryptonimu?
Automaticky přeloženo:
DjumK
mulattis
Zlato
mulattis
před měsícem
Ahoj. Xpate zpracovává platby za VDR. Bohužel je velmi nepravděpodobné, že vám vrátí peníze. Nejlepší možností je podat formální stížnost. Nicméně, na základě toho, co jsem viděl, se zdá, že by se stížnostmi nezabývali. Skoro to vypadá, jako by si mysleli, že se nemají čeho obávat.
Automaticky přeloženo:
mulattis
DjumK
Platina
DjumK
před měsícem
Děkuji za informace
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Praky
Zlato
Praky
před měsícem
Ahoj. Dělají vše pro to, abyste nezjistili, kdo je skutečný obchodník. Jedinou stopou je Xpate. Ale zdá se, že je o stížnosti vůbec nezajímají a peníze nevrací.