Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 488)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 488)
Dostal jsi všechny peníze zpět najednou, nebo po částech?
Automaticky přeloženo:
DjumK
Zlato
před měsícem
Ahoj. Vypadá to, že mě Xpate dal na černou listinu. Neodpovídají na mé e-maily. Nevrací peníze.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Vss18
Platina
Vss18
před měsícem
Máte informace o společnosti Truenorth Payments Corp?
Automaticky přeloženo:
mulattis
Romeo87
Platina
Romeo87
před měsícem
Máte nějaké informace ohledně globalfin.uk?
Automaticky přeloženo:
mulattis
Platina
před měsícem
Máte nějaké informace týkající se:
Společnost Truenorth Payments Corp.
VDR
vlákno
strom
vděčný za pomoc
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Kirky1234
Stříbro
před měsícem
Pokud někdo ví, kdo jsou BRDGWRDE, při jejich hledání by mi jakékoli informace pomohly, i když vím, že je to riskantní.
Automaticky přeloženo:
Kirky1234
Stříbro
před měsícem
Potřebuji nějaké informace o Luna Pleasure? Zdá se, že mají webové stránky v Americe, ale nefungují a nemůžete je kontaktovat.
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Emyjay20
Platina
Emyjay20
před měsícem
Našel jsem e-mail od generálního ředitele online a neměl jsem co ztratit. Získali mi všechny peníze za špatné kódy MCC a já jsem vyhrál 40/40 vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
snappy
Bronz
před měsícem
Měl někdo štěstí s chargebacky/refundacemi u Donbetu?
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
před měsícem
Může mi někdo pomoct s těmito dvěma obchodníky?
Pchlt Londýn
Giftix-org Londýn
Obojí zpracovává TrustyPayments, ale nevím, o jakého poskytovatele plateb se jedná.
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
Holland90
před 3 měsíci
Vážení přátelé, hledám jakékoli informace o chybných kódovacích operacích u walleto, zentoria limited a mixfind.com
Dear friends, looking for any kind of information about miscoding operations walleto, zentoria limited and mixfind.com