Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 292)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 292)
Ahoj, potřebuji vaši pomoc. Mám několik poskytovatelů a nevím přesně, co mám dělat. Mám kontaktovat poskytovatele přímo, nebo podat stížnost přes Revolut? Pokud ano, jak mám podat dobrou stížnost, když mé předchozí žádosti byly zamítnuty?
Mám kontaktovat přímo poskytovatele platebních služeb? Můžete mi poradit, jak to nejlépe udělat a co mám napsat? Toto jsou všechna kasina, do kterých jsem vložil peníze přes Revolut s kartou Visa.
Truenorth Payments Corp
Impaya Payments LTD
Techswap/Crypswap
Cinxtech
Paysafe Payment Solutions Limited
Friolion/Friolion Limited, Limassol
Novum Bank Limited
Noviristo s.r.o.
Naudapay Limited
Picar Pay LTD
Rampa
díky
Automaticky přeloženo:
hrejwkskdkensnx
Kelly1234
Bronz
Kelly1234
před 6 měsíci
Právě jsem jim napsal e-mail a poslal jsem to přes SegoPay. Žádná odpověď, ale peníze jsem dostal zpět.
Automaticky přeloženo:
Geo88
hrejwkskdkensnx
Zlato
hrejwkskdkensnx
před 6 měsíci
Jaký e-mail je pro SegoPay?
Automaticky přeloženo:
Al1nu7zu01
Platina
hrejwkskdkensnx
před 6 měsíci
Právě jsem jim napsal e-mail a poslal jsem to přes SegoPay. Žádná odpověď, ale peníze jsem dostal zpět.
I just emailed them and segopay. No replies but i received the money back
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Jaký je jejich e-mail a na jaký e-mail jste mu napsali?
Automaticky přeloženo:
Tuhin
Romeo87
Bronz
Romeo87
před 6 měsíci
Kolik času trvá, než walletto (CNPCTO) vrátí peníze nebo vůbec odpoví? Poslal jsem jim e-mail, ale už dva dny nic, možná proto, že byl víkend.
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Platina
před 6 měsíci
Pořád hledám WORDID, jestli mi někdo může prosím pomoct?