Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 290)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 290)
Poskytli vám podrobnosti o tom, jaké dokumenty XYZLOTR předložil? Podám stížnost u své banky a byl bych opravdu vděčný za tyto informace, kdybyste byl tak laskav.
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Snowyhill84
Platina
Snowyhill84
před 5 měsíci
Vrácení peněz z Rillpay?
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Sabine1984
Platina
Sabine1984
před 5 měsíci
Já taky ne, ne úmyslně. Hned odpověděli, že s nimi to nemá nic společného...
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Snowyhill84
Diamant
Snowyhill84
před 5 měsíci
Takže to není potvrzeno, že jsou to oni. Škoda.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
sd80
před 5 měsíci
Páni, začal jsem se dívat na obchodníky z minulých záznamů, z léta 2024. Můžete mi říct, jestli byly z nedávné doby? Viděl jsem například webové stránky s videohrami. Zdá se, že jsou mimo provoz. Je to přes formulář? Jak dlouho to bylo?
WOW, so I started to look at merchants from past records, summer of 2024. Can you tell me if these were recent. I saw the website for videogames for example. It seems to be out of commission. Is it via form. How long ago?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Jdi si pořídit kryptoměny, Bitsent/Quickbit si nevrací peníze, ale chargebacky se mi u nich podařilo zprovoznit.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
před 5 měsíci
FLVA
FLIVNAM
Hledám to už měsíce, mohl by mi někdo pomoct?
Také Arthur Frommers - existuje webová stránka Le Git, která je rozhodně obsahuje.
Služby Brotoloc - samr jako výše
Nebo pokud jsou to oni, tak prázdné e-maily
Automaticky přeloženo:
Klikken
Utbmitchy
Stříbro
Utbmitchy
před 5 měsíci
Taky tohle hledám, pokud něco najdete, aktualizujte to.
Bohužel mi to moc nepomáhá! Víte, která firma za tím stojí? Nebo máte na někoho kontakt? Vůbec nic nemůžu najít!
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Haye
Platina
Haye
před 5 měsíci
Byla to digitální platforma, kde mi po provedení platby vytvořili účet a všechno ostatní pro přístup k funkcím webu. Nikdy jsem se nezmínil o kryptoměnách ani o ničem podobném. Podal jsem reklamaci a během několika dní mi obchodník vrátil poplatky.