Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 398)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 398)
Neboj se, kámo, nabízíme jen rady a podporu. Víc ti říct nemůžu, pokud se na mě přímo neozveš, protože je to klasifikováno jako reklama a můj účet bude zrušen lol.
Jen trochu divné je kontaktovat je ve 22 hodin večer - nemám registrovanou adresu firmy, jen kontaktní číslo na mobilní telefon - to mi přijde pochybné, s těmihle šmejdy jsem za 2 roky přišel o přes 80 tisíc!
Tribepayments zprostředkovávají mnoho z těchto plateb. Kontaktoval jsem je dnes ráno poté, co jsem obdržel spoustu falešných plateb. Kontaktoval jsem je a zjistili, že někdo reaguje na e-maily s výhrůžkami za pomluvu. Řekl jsem, že mám videozáznam, který to dokazuje, a ne, žádají mě, abych poslal e-maily jejich právnímu týmu.