Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 490)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 490)
Ahoj. Už jsem s nimi jednal. Nepodařilo se mi získat vrácení peněz. Pokud se nemýlím, je to Walleto/
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
billi85
Zlato
billi85
před 2 měsíci
Ahoj. Jak se máš? Podařilo se ti kontaktovat Xpate a získat peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Anonymized1181
Platina
Anonymized1181
před 2 měsíci
Ahoj. Ano, hrál jsem to. Pokud chceš vyhrát, výplaty jsou velmi nízké a trvají dlouho. Jejich platební procesory jsou Xpate a Walleto. Jsou velmi problematické.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Platina
DjumK
před 2 měsíci
Ahoj. Xpate se k hráčům často chová takto. Zkuste na ně podat stížnost ombudsmanovi.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Platina
Alfred_ANTONYAN21
před 2 měsíci
Ahoj. Prosím, pomozte mi napsat dopis ombudsmanovi. Xpate mi už fakt lezl na nervy. Ztratil jsem s tím tolik času. Prosím, pomozte.
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Zlato
billi85
před 2 měsíci
Dobrý den. Slyšel už někdo o WWELTD? Bylo mi řečeno, že se jedná o Xpate, ale myslím, že je to omyl. Už jsem s Xpate jednal a je nemožné je kontaktovat.
Hello. Has anyone ever heard of WWELTD? I was told it's Xpate, but I think that's a mistake. I've actually had dealings with Xpate before, and they're impossible to reach.
Hallo. Hat jemand schon einmal von WWELTD gehört? Mir wurde gesagt, dass es sich dabei um Xpate handelt. Aber ich glaube, das ist ein Irrtum. Ich hatte nämlich schon mit Xpate zu tun. Die lassen sich nicht erreichen.
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Co se týče WWELTD, právě jsem dostal vrácení peněz v rámci sporu s mou bankou. Nenašel jsem o nich žádné informace kromě toho, že údajně sídlí v Sheffieldu ve Velké Británii a mají kód MCC 8299 – Školy.
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Zlato
před 2 měsíci
Aktualizace k mým dalším sporům ohledně WWELTD, ILVMNL, CRRZN a TCHTXT, nyní jsem od své banky obdržel vrácení peněz za všechny tyto věci.
Automaticky přeloženo:
col211
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
před 2 měsíci
Nějaká radost?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Wanderlust
Diamant
Wanderlust
před 2 měsíci
Ahoj,
Byly všechny platby provedeny kreditní kartou u Barclay, nebo zahrnovaly i bankovní účet?
Mám spoustu námitek vůči glfi, které budu muset brzy napadnout poté, co ignorují mé 3 e-maily.
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před 2 měsíci
Ahoj, všechny tyto žádosti byly bankovní, žádné kreditní karty. Zpočátku váhali, ale jakmile jsem jim to podrobně vysvětlil, rádi podali námitky. Možná by bylo nejlepší je kontaktovat přes živý chat a oni budou moci podat hromadné námitky.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Wanderlust
Diamant
Wanderlust
před 2 měsíci
Paráda, díky.
Musíte je napadnout v určité lhůtě?
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před 2 měsíci
Myslím, že je to 120 dní
Automaticky přeloženo:
Org1991
Wanderlust
Diamant
Wanderlust
před 2 měsíci
jsou bankovní převody?
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Org1991
Zlato
Org1991
před 2 měsíci
Debetní karta
Automaticky přeloženo:
DjumK
Zlato
před 2 měsíci
Ahoj. Má někdo nějaké informace o csmketu? Řekli mi, že je to buď Xpate, nebo Walleto. Ví někdo?
Automaticky přeloženo:
DjumK
barborasp
Zlato
barborasp
před 2 měsíci
Ahoj. Mám s tímhle zkušenost. Je to Walleto. To je banda podvodníků. Je opravdu těžké získat peníze zpět. Jsou to fakt darebáci.
Automaticky přeloženo:
Miki33
Zlato
před 2 měsíci
Hledám
AIBRUSH/GENERÁTOR AIBRUSH (LONDÝN)
STEREO MEX (LONDÝN)
WSPAY (VARŠAVA)
ECSPARK3 (TALLINN)
VERCS 2 (Spojené království)
Díky
Automaticky přeloženo:
barborasp
DjumK
Platina
DjumK
před 2 měsíci
Ahoj, podařilo se ti získat peníze zpět? Jakým způsobem?
Automaticky přeloženo:
Honorher
Stříbro
před 2 měsíci
Mohl by mi prosím někdo pomoci s kontaktními informacemi na
digitální technologie Londýn
Orirad Londýn
Tcp*mixedfinds.com
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Miki33
Platina
Miki33
před 2 měsíci
Ahoj. ECSPARK3 (TALLINN) – jsou součástí Walleto. Je těžké získat peníze zpět.