Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 482)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 482)
Pokud bankujete přes Monzo nebo Revolut, musíte zkusit provést chargeback transakcí.
Automaticky přeloženo:
Arra89
MarkP
Platina
MarkP
před měsícem
Ahoj. Jak jsi od floxyhealth dostal/a vrácené peníze? Vůbec jsem s tím nesouhlasil/a. Jen jsem se podíval/a na e-maily a napsal/a... [email protected] 1. března tohoto roku a nedostal jsem od nich žádnou odpověď. Zmínil jsem všechny své transakce s nimi a uvedl jsem své skryté číslo PAN.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
billi85
Stříbro
před měsícem
Ahoj. Provedl jsem vklad na WinWinter. Vyhrál jsem nějaké peníze. Podal jsem žádost o výběr a oni mi okamžitě zablokovali účet. Co se to proboha děje? Psal jsem na zákaznickou podporu webu – bezvýsledně. Na mém výpisu z účtu byla platba uvedena jako GFDTYU*HG. Banka mi řekla, že je to Xpate. Takže teď si s nimi budu muset znovu procházet celým procesem. Proč to nemůže být prostě jednoduché: Vyhrál jsem, takže mi vyplatí?
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před měsícem
Ahoj. Xpate má opět co do činění s bezskrupulózními kasiny. Mají problémy s výplatami. Budeme muset vést dlouhou korespondenci, abychom dostali peníze zpět.
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před měsícem
Někdo zkušenost s tímhle podvodníkem?
skinzp*187613196, Tallinn, EE
Nějaký kontakt?
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před měsícem
Má někdo kontakt na podvodníka
Txt3dlb ? Nemám k tomu žádný kontakt. Zobrazuje se ve výpisu jako item are 1813.....diky
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před měsícem
Kontakt na podvodníka axegle?
Spinzp ?
Automaticky přeloženo:
Christis
Anonymized1181
Stříbro
Anonymized1181
před měsícem
Ahoj, máš nějaké novinky od tempobeatu? - Díky.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Christis
Diamant
Christis
před měsícem
Žádná odpověď od nich... a co vy?
Automaticky přeloženo:
Christis
Anonymized1181
Stříbro
Anonymized1181
před měsícem
Napsal jsem jim, ale nemám žádnou odpověď.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Christis
Diamant
Christis
před měsícem
Jo, přemýšlím, že je nahlásím do Companies House, protože jsou tam registrovaní ve Spojeném království.
Automaticky přeloženo:
Play95
Stříbro
před měsícem
Prosím o pomoc, hledám SKINNORE UK (nakupování)
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Zlato
před měsícem
Dostal někdo někdy odpověď od Cardaqu?
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Kelly1234
Zlato
Kelly1234
před měsícem
To je pro tebe skvělé, jak dlouho trvalo, než ti přišly peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
Hubbabbubba
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před měsícem
Ahoj, našel jsi někdy cbrsnl?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foreverwinningx
Zlato
Foreverwinningx
před měsícem
Ahoj, nedávno jsem podal reklamaci na Barclaycard. Mám teď obavy. Zatím jsem nedostal žádnou odpověď.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Platina
před měsícem
Ivy Pay mi konečně potvrdili, že platby za Kryptonim byly vráceny… aktualizuji je, jakmile budou doručeny.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před měsícem
Jak dlouho trvalo, než vám Ivy Pay odpověděla? Jakou e-mailovou adresu jste použila?
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Anonymized1181
Platina
Anonymized1181
před měsícem
Trvalo jim to od poloviny května, než to dali do pořádku. Myslím, že jsem použil ten od břečťanu splňující podmínky.