Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 482)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 482)
Ahoj. Jak jsi od floxyhealth dostal/a vrácené peníze? Vůbec jsem s tím nesouhlasil/a. Jen jsem se podíval/a na e-maily a napsal/a... [email protected] 1. března tohoto roku a nedostal jsem od nich žádnou odpověď. Zmínil jsem všechny své transakce s nimi a uvedl jsem své skryté číslo PAN.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
billi85
Stříbro
před 3 týdny
Ahoj. Provedl jsem vklad na WinWinter. Vyhrál jsem nějaké peníze. Podal jsem žádost o výběr a oni mi okamžitě zablokovali účet. Co se to proboha děje? Psal jsem na zákaznickou podporu webu – bezvýsledně. Na mém výpisu z účtu byla platba uvedena jako GFDTYU*HG. Banka mi řekla, že je to Xpate. Takže teď si s nimi budu muset znovu procházet celým procesem. Proč to nemůže být prostě jednoduché: Vyhrál jsem, takže mi vyplatí?
Ahoj. Xpate má opět co do činění s bezskrupulózními kasiny. Mají problémy s výplatami. Budeme muset vést dlouhou korespondenci, abychom dostali peníze zpět.
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před 3 týdny
Někdo zkušenost s tímhle podvodníkem?
skinzp*187613196, Tallinn, EE
Nějaký kontakt?
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před 3 týdny
Má někdo kontakt na podvodníka
Txt3dlb ? Nemám k tomu žádný kontakt. Zobrazuje se ve výpisu jako item are 1813.....diky