Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 480)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 480)
[email protected] také jsem to poslala na fintrac a antifraudcentre, což je zvláštní, protože jsem v dubnu poslala e-mail, ale stejně jako vy nikdy neodpověděli. Takže vrácení peněz bylo úplně nečekané, takže upřímně nevím, co je spustilo 🤷♀️
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Stříbro
před 2 týdny
Zde je seznam poskytovatelů platebních služeb, které jsem prostřednictvím své banky napadl.
• Exin Geno
• Sada Rogue
• Cnsltitans (slíbena náhrada)
• Ventira
• Vntra
• Imgvibes
• Bestboost_Pro
• Záchrana drahokamů
• cactip3*
• Scudot
• Artirush
• Rávora
• Aibrush
• Systémy ml
• Vokaloidy
• Vezměte si své zboží
Může mi někdo říct, jestli vám někdo z nich vrátil peníze, abych mohl posoudit, kdo to pravděpodobně udělá a kdo ne?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Stříbro
před 2 týdny
Toto jsou ty z otevřených bankovních převodů
• Kryptonim SP ZOO
• Zoologická zahrada Passpoint SP
• ISX Financial UK L
Dejte mi prosím vědět, jestli vám byly peníze vráceny, a pokud ano, poraďte mi, jak na to 🙂
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Stříbro
před 2 týdny
Ahoj. Má někdo zkušenosti s tímto prodejcem, GAMRETDF?
Automaticky přeloženo:
phyyyy
Stříbro
před 2 týdny
Má nějaký smysl zpochybňovat herní transakce u Revolutu, které byly umožněny prostřednictvím Wertu jako zprostředkovatele?