Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 478)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 478)
Hledá tu ještě někdo Mlsys nebo Digital Soundtech LTD? Mám informace o jejich webových stránkách a rád bych pomohl 🙂
(nejsem si ale jistý, jestli vrátí peníze)
Does anyone here still looking for Mlsys or Digital Soundtech LTD. I have their direct website info and would like to help 🙂
(not sure if they refund though)
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Ano prosím 😊
Automaticky přeloženo:
Juully8
Stříbro
Foxtrot90
před 2 měsíci
Z usupportu jsem si objednal Mixcrede, čekám, jestli mi teď vrátí peníze za Pathskier.
I got mixcrede from usupport, waiting to see if they refund pathskier now.
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Řekli, že to nemají
Automaticky přeloženo:
Juully8
Stříbro
tharm
před 2 měsíci
Co jsi říkal PayPalu?
What did you say to paypal
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Špatný kód MCC, mám na účtu také blokaci hazardních her.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
meandi
Diamant
meandi
před 2 měsíci
Systém MLSys: astrofy.io
Digitální zvuková technologie: tempobeat.ai
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Juully8
Zlato
Juully8
před 2 měsíci
Dostal jsi od usupportu nějaké peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
před 2 měsíci
VÍ NĚKDO, KDO JE PIX AVONTSHOP?
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
XkBoii
před 2 měsíci
Tyhle byly s Monzem, takže to byly jen kryptoměny. Myslím, že všechny byly z Pass Point SP Zoo. Opravdu jsem se trápil s tím, abych se z Monza dostal zpět, ale případ hned uzavřeli, ani se na to nedívali, tak jsem podal stížnost.
These were with monzo so they were just crypto ones. Think they were all pass point sp zoo. Really struggling with getting back from monzo they closed the case right away didn’t even look into it so i raised a complaint.
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Hledáte zoologickou zahradu Passpoint?
Dostal jsem vrácené peníze. Musím kontaktovat ivy pay.
Moc děkuji, jak jste to formuloval? Byl nějaký další důvod, proč mi vyplatili? Důvod, proč chci peníze uplatnit, je ten, že jsem přes ně vložil na winnerisland asi 600 liber a nic jsem nedostal zpět a nemají licenci pro Spojené království ani nejsou na UKGC, myslíte, že to stačí?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Platina
před 2 měsíci
Ahoj. Podal jsem prostřednictvím své banky reklamaci vůči společnosti Xpate. Moje banka se zdráhala reklamaci přijmout. Položili mi spoustu doplňujících otázek. Přesně jak jsem si myslel, zpracování bude trvat 90 dní. Je to noční můra.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 2 měsíci
Ahoj. Pokud budete mít štěstí, možná dostanete část svých peněz zpět. Ale podle mých zkušeností s Xpate se stalo toto. Neodpověděli na mé e-maily. Nedostal jsem vrácení peněz. Kontaktoval jsem svou banku, abych podal reklamaci, ale Xpate každou jednotlivou reklamaci zpochybňuje. Ve svých dokumentech uvádějí vymyšlené služby a názvy. Řekl jsem, že se nejedná o služby, které jsem si objednal, a že je nepřijmu. Banka mi pak řekla, že pokud chci ve sporu pokračovat, strhnou mi z účtu 500 EUR za každou reklamaci, protože další fáze procesu řešení sporu zahrnuje poplatek, pokud prohraji, a oni se kryjí. Je to proto, že rozhodnutí by mohlo dopadnout ve prospěch obchodníka. Samozřejmě jsem nesouhlasil, protože mám mnoho transakcí a tuto částku nemám k dispozici.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 2 měsíci
Ahoj. Co je to za poplatek 500 eur? Co je to za podvod? Kterou banku používáš? Slyším o tom poprvé. Takže říkáš, že když chci reklamovat transakci a obchodník mi pošle falešné dokumenty a já je nepřijmu, tak když prohraju, strhnou mi 500 eur. To je trochu neskutečné.
Automaticky přeloženo:
Badeachr93
Danixxx
Bronz
Danixxx
před 2 měsíci
Dobrý den, mohli byste mi prosím poslat šablonu a jejich e-mailovou adresu? Také potřebuji vrácení peněz.