Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 256)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 256)
Řekli mi, že na té dojné krávě vydělají tolik, že refundace budou jen vyhozené haléře.
They said that to me as well they will be making that much out of the cash cow the refunds will just be pennies spilled
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Je to komické. V 90 % případů musíte požádat o storno, aniž by vám banka poskytla zboží nebo službu. Pokud se ohradí, víceméně říkají, ať mě vezmou do vězení.
Ahoj Dani, jak se ti podařilo získat vrácení peněz od Wertu?
Hi Dani how were you able to get refund from wert?
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Kupodivu to odmítli, a pak jsem to o pár měsíců později zkusil znovu na své jiné e-mailové adrese a oni mi vrátili peníze, pokaždé jsem použil stejnou šablonu, takže bůh ví.
Ano, ale bylo to přes Dimmico, protože Dimmico pro ně zpracovalo platby, ale pak jsem musel poslat e-mail na tu e-mailovou adresu, kterou jsem vám dal, a oni neodpověděli, jen mi vrátili peníze.