Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 256)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 256)
Řekli mi, že na té dojné krávě vydělají tolik, že refundace budou jen vyhozené haléře.
They said that to me as well they will be making that much out of the cash cow the refunds will just be pennies spilled
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Je to komické. V 90 % případů musíte požádat o storno, aniž by vám banka poskytla zboží nebo službu. Pokud se ohradí, víceméně říkají, ať mě vezmou do vězení.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 5 měsíci
Co specifikujete, když říkáte, že jste neobdrželi žádné zboží nebo služby? Například, jaké zboží nebo služby nebyly dodány?
Automaticky přeloženo:
Al1nu7zu01
Platina
Salamasalama
před 5 měsíci
Neodpovídají, už jsem jim poslal e-mail.
They don’t respond already emailed them
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Mají webové stránky nebo kontaktní e-mail?? Jak se jmenuje ta firma?
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
Jasně, že udělám.
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
8x7rqrgfbc37
Diamant
8x7rqrgfbc37
před 5 měsíci
Ano
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 5 měsíci
Zkontroluji, můžu dostat více informací, jako je adresa nebo něco podobného?
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
sagemage
Diamant
sagemage
před 5 měsíci
Některé peníze nevrací, některé ano, odmítli mě a řekli, že nenašli žádné transakce.
Ahoj Dani, jak se ti podařilo získat vrácení peněz od Wertu?
Hi Dani how were you able to get refund from wert?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Kupodivu to odmítli, a pak jsem to o pár měsíců později zkusil znovu na své jiné e-mailové adrese a oni mi vrátili peníze, pokaždé jsem použil stejnou šablonu, takže bůh ví.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 5 měsíci
Mohl bys mi prosím poslat emailem šablonu, kterou jsi použil? X
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
LizzieCG
před 5 měsíci
Děkuji. Vrátili vám peníze?
Thank you. Did they refund you?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Ano, ale bylo to přes Dimmico, protože Dimmico pro ně zpracovalo platby, ale pak jsem musel poslat e-mail na tu e-mailovou adresu, kterou jsem vám dal, a oni neodpověděli, jen mi vrátili peníze.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Waldo1984
před 5 měsíci
Mohl bys mi prosím poslat emailem šablonu, kterou jsi použil? X
Oh would you mind emailing me the template you used? X