Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 298)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 298)
Můžu se zeptat, jak jste našel/našla webové stránky?
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
Loo76
před 5 měsíci
Je exframe také Nframe?
Is exframe, Nframe too?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Je Frame náhodou v Glasgow?
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
Loo76
před 5 měsíci
Někdo s DCT*Nframe?
DCT*Nframe anyone?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Můžete mi dát kontaktní informace na Frame? Díky!
Mám Framos a mohlo by to být stejné.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Romeo87
Diamant
Romeo87
před 5 měsíci
Ano, jak říkám, Yapily mi vrátil peníze. Další bankovní převody, které jsem dostal zpět, byly od Skunlock a Radom Pay, ale tyto dva nebyly Payop.
Automaticky přeloženo:
Frenchtoast
Stříbro
před 5 měsíci
Revolut nyní ví, kdy je platba určena pro hazardní hry, i když se jedná o fiktivní společnost.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
aqqn15
Stříbro
před 5 měsíci
Na výpisu mám clarfinsupport.com a na obrázku obchodníka na Revolutu je uvedeno claricfinhelp. Napsal jsem jim e-mail a požádali mě o prvních 6 a poslední číslici karty, aby mohli platbu najít, ale trochu se zdráhám, protože web vypadá jako podvod. Setkal se s tím někdo další?
Vypadá to, že to odpovídá obchodníkovi, ale nevím...
https://claricfinhelp.com/
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Pyne1688
Diamant
Pyne1688
před 5 měsíci
Měl jsem screenshoty, které ukazovaly, jak to inicializovali pro Payop, a také referenční čísla pro každou transakci a screenshoty, kde nakonec skončily. Yapily je registrována u FCA. Požádali mě o bankovní údaje atd. a řekli, že to předali Payopu. Obdržel jsem vrácené peníze, ale jednalo se o bankovní převod, takže nebylo uvedeno, odkud peníze pocházejí. Ale od nikoho jiného jsem nic neočekával.
Automaticky přeloženo:
Frenchtoast
aqqn15
Stříbro
aqqn15
před 5 měsíci
Nebojte se, není to podvod, vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Zlato
před 5 měsíci
Ahoj, ví někdo, kdo je ten Priling?
55 Longsmith St, Gloucester GL1 2HT, Spojené království? Děkujeme.
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Dinnrg1
Diamant
Dinnrg1
před 5 měsíci
Jaká kasina. A bankovním převodem nebo CC
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Majdkdl
Diamant
Majdkdl
před 5 měsíci
Eudos atd. je v obchodě Dota2store, ale peníze se nevrací.
Automaticky přeloženo:
Daemion
Stříbro
Loo76
před 5 měsíci
Našli jste euflopqi?
Did u find euflopqi
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Nelze je kontaktovat. Podařilo se mi ale získat žádost o vrácení peněz a oni nereagovali, takže budu muset počkat. Nereagují.
Společnost je Flexspectra Ltd - obchodující pod názvem Quicktransfer. Webové stránky jsou podvodné s falešnou e-mailovou adresou. [email protected]
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Platina
před 5 měsíci
Ahoj lidi. Omlouvám se, pokud si myslíte, že vás zlehčuji nebo vám říkám věci, které už víte, ale dovolte mi dát vám radu, která mi pomohla získat zpět desítky tisíc.
Pokud najdete nějakou společnost a najdete její webové stránky, zaregistrujte se s falešným e-mailem a jménem. Přejděte k zadání objednávky kartou. Ta vás (v 99 % případů) přesměruje k jejich platebnímu procesoru. Pak půjdete rovnou k nim a většina vám vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
Dinnrg1
Sabine1984
Bronz
Sabine1984
před 5 měsíci
Kasina Kryptomin, Yapily a bankovní převod.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Daemion
Diamant
Daemion
před 5 měsíci
Pravděpodobně je to https://quickowallet.com/en
Moje výběry proběhly přes ně. Jejich licence je nyní odebrána polským úřadem FCA.
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Dinnrg1
Diamant
Dinnrg1
před 5 měsíci
Napište na Kryptonim a Yapily. V minulosti vám vrátili peníze.