Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 299)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 299)
A na koho se mám obrátit ohledně Naudapay s Token GMBH?
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Dinnrg1
Diamant
Dinnrg1
před 5 měsíci
Myslím, že je to Nodapay.
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Praky
Platina
Praky
před 5 měsíci
Mohla by být tato stránka https://www.xyzai.io/?
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Platina
před 5 měsíci
Na webu dota2store, když se pokusíte něco koupit, dostanete se na stránku s gratapay, ale nemůžu tam nic najít.
Automaticky přeloženo:
Elena1233
Arra89
Platina
Arra89
před 5 měsíci
U Sonectu už je to pár týdnů a peníze mi nevrátili, ale po včerejším obtěžování emaily jsem dostal první odpověď, že to prošetří. Bylo to u vás stejné? Moje transakce jsou docela staré, takže si nejsem jistý, jestli mi vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Elena1233
Platina
Elena1233
před 5 měsíci
Na můj e-mail odpověděli den poté, co jsem ho odeslal. O 4 dny později se objevily vrácené peníze.
A když ukážete, že jste je kontaktovali a snažili se problém vyřešit, ale nedostali jste žádnou odpověď, vyhrajete vrácení peněz.
Všechny jsou podvodné a pokud se rozhodnete pro proces vrácení peněz, stačí splnit všechny požadavky na vízum.
Automaticky přeloženo:
Frenchtoast
Guilherme1993
Stříbro
Guilherme1993
před 5 měsíci
Kéž by to bylo tak jednoduché, vytvoří falešné dokumenty, které ukazují, že vám dodali zboží nebo cokoli jiného, co jste řekli, aby si vyžádali vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
Frenchtoast
Guilherme1993
Stříbro
Guilherme1993
před 5 měsíci
Všechno, co jste uvedli v žádosti o vrácení peněz, vyvracejí vytvořením falešných dokumentů.