Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 297)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 297)
V lednu mi odmítli, kolik e-mailů jsi poslal/a? Nechápu, proč některé odmítli, jiné ne, je to divné. CNSL mi vůbec nic nevrátí, jen je vyprázdní a zablokuje.
they refubded me january how many emails you sent , i dont get why some get refubded others dont its proper odd , CNSL wont refund me at all just blank then block
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Díky. Koho jste kontaktoval/a? Napsal/a jsem e-mail na obě e-mailové adresy uvedené na webových stránkách.
Taky jsem napsala Kelly a doufám, že nám pomůže. Ale pokud ty podrobnosti dostaneš jako první, prosím, sdílej je tady. Musíme něco udělat, abychom dostali naše peníze zpět!