Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 871)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 871)
Zkoušel jsem Payop a v podstatě mi řekli, že kontaktovali Goldenbet, který potvrdil, že „zboží a služby byly přijaty", a to bylo naposledy, co jsem od nich slyšel.
Automaticky přeloženo:
sw18jp
Stříbro
Bigfella100
před rokem
Zkoušel jsem Payop a v podstatě mi řekli, že kontaktovali Goldenbet, který potvrdil, že „zboží a služby byly přijaty", a to bylo naposledy, co jsem od nich slyšel.
I tried Payop and they basically said they reached out to Goldenbet who confirmed that "Goods and services were received" and that was the last I heard from them.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Jo, ale vypadá to, že Kelly1234 šla k někomu, kdo je spojen s PaymentOp/TransferOp, ale ne k nim?
Nešel jsem přímo do PayOpu, ne, šel jsem k poskytovateli platební infrastruktury API, který je registrován u FCA a jehož obchodní podmínky jsou v rozporu s jeho zapojením do povahy transakcí.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
sw18jp
Diamant
sw18jp
před rokem
Odesláno
Automaticky přeloženo:
Bigfella100
Kelly1234
Stříbro
Kelly1234
před rokem
Trvalo poskytovateli platební infrastruktury přes API dlouho, než odpověděl? Napsal jsem jim e-mail 2. a stále nic.
Automaticky přeloženo:
Mizu
Materialgirl84
Stříbro
Materialgirl84
před rokem
Ahoj, mám je taky, ale na kartě, kterou jsem použil/a, není uvedena adresa transakce. Máš ji náhodou? Pak bych měl/a být schopen/schopna najít společnost, která za nimi stojí.
Kolik jste celkem utratili? Moje je bohužel výrazně vyšší než Kellyina, takže by mě zajímalo, jestli to pro ně nebude překážkou při pomoci s vrácením peněz.
Jo. Měl jsem jedno podobné řešení, ale místo aktivního webu používal softpulse. Všechny tvrdily, že nemají účet s mým e-mailem atd. Všechny tvrdily, že jsou to dvě oddělené entity, ale odpověděly v podstatě stejně. Hodně štěstí s tím.
Automaticky přeloženo:
sw18jp
Stříbro
Bigfella100
před rokem
Jo, bohužel, moje byla taky vyšší.
Yeah mine was higher too unfortunately
Automaticky přeloženo:
před rokem
Pokud si chcete popovídat o podrobnostech a sdílet nějaké taktiky úspěchu atd., můj e-mail je [email protected]
Hodně štěstí! Klíčem se zdá být nezmínit se o hazardních hrách a říct, že zboží nebylo doručeno - problém je, že moje banka si pak vyžádala doklad o koupi a snažit se vysvětlit asi 50 transakcí by nedávalo smysl. Jakmile uvidí slova hazard, prostě řeknou ne.