Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 872)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 872)
Z toho, co jsem četl, vím, že Santeda nehraje míč a její tvrdá práce, jak jsem to udělal já, zanechala špatnou zpětnou vazbu na trustpilot, pak nám řekli zprávu
I know from what I read Santeda do not play ball and its hard work the way I did it was left bad feedback on trustpilot then they said message us
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Když tohle navazuji už dávno... Santeda se s vámi po tomhle spojila a nakonec vám vrátila peníze?
Picking this up from ages ago... Santeda got in touch with you after doing this and eventually refunded?
Ahoj kámo, všechny moje chargebacky byly vymáhány bankou a ohledně Santedy jsem je nikdy nekontaktoval. Banka pro mě vymáhala několik chargebacků a pak najednou řekla, že pro mě vymáhají podobné, a udělali jich pro mě přes 60. Takhle to všechno začalo a ty ze Santedy byly jedny z nich.
Hi mate all my chargebacks were raised by the bank and won regarding Santeda I never contacted them the bank had raised a few chargebacks for me then suddenly said they were raising any similar ones for me and they did well over 60 of them for me thats how it all started and Santeda ones were some of them
Ahoj - Vážím si toho, že Kelly dostává spoustu žádostí, takže kdyby někdo z níže uvedených, kdo je obdržel, mohl tuto informaci předat, bylo by to úžasné.
Hi - I appreciate Kelly is getting a lot of requests so if any of the others below who have received it could pass on the info, that would be amazing.