Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 872)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 872)
Z toho, co jsem četl, vím, že Santeda nehraje míč a její tvrdá práce, jak jsem to udělal já, zanechala špatnou zpětnou vazbu na trustpilot, pak nám řekli zprávu
I know from what I read Santeda do not play ball and its hard work the way I did it was left bad feedback on trustpilot then they said message us
Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci
Když tohle navazuji už dávno... Santeda se s vámi po tomhle spojila a nakonec vám vrátila peníze?
Ahoj kámo, všechny moje chargebacky byly vymáhány bankou a ohledně Santedy jsem je nikdy nekontaktoval. Banka pro mě vymáhala několik chargebacků a pak najednou řekla, že pro mě vymáhají podobné, a udělali jich pro mě přes 60. Takhle to všechno začalo a ty ze Santedy byly jedny z nich.
Ahoj - Vážím si toho, že Kelly dostává spoustu žádostí, takže kdyby někdo z níže uvedených, kdo je obdržel, mohl tuto informaci předat, bylo by to úžasné.