Ahoj
jen malé znění mých stížností
Všechny stížnosti byly předány ombudsmanovi. Vyšetřovatelé se domnívají, že jelikož jsem na svém účtu neměl blokaci pro hazardní hry, mé transakce nesplňují podmínky pro vrácení peněz.
To je zatracenej vtip a už toho mám dost. Celá země je kvůli takovým věcem v zatraceném chaosu.
Ahoj všichni
Právě jsem objevil tuto stránku a jsem ve stejné situaci jako všichni ostatní. Dva roky jsem nehrál hazardní hry, ale bohužel jsem se před týdnem vrátil k mému oblíbenému na Bilucky a MyStake.
Samozřejmě jsem se pokusil kontaktovat kasina přímo, ale bez úspěchu, teď s nimi zkusím CADRE/řešení sporů.
Zpochybnil jsem všechny transakce, ale většina z nich proběhla přes Monza, kterého jsem už zkoušel a obvykle to odmítají, ale stále s nimi momentálně komunikuji.
Také jsem začal přímo kontaktovat zpracovatele plateb a podařilo se mi najít nějaký kontakt na Inpics, Reactcode, bestexch.net, orbx, aigeeny, 123templates, stockimagemart a swipez (zřejmě dsolpay).
Stále hledám:
Fint
Inntc
Kancelářský dům
Wexhyp
Jakákoli pomoc je velmi ceněna
Díky
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.