před 2 týdny

Ahoj.
Jak dlouho trvalo Palwalletu, než odpověděl na vaši původní žádost, pokud vám nevadí, že se ptám?
Hi.
how long did it take Palwallet to reply to your original request if you don’t mind me asking.
OdpovědětCitovat0
Ahoj všichni,
Sleduji fórum docela pozorně už nějakou dobu, i když jsem toho moc nepřispíval, hlavně proto, že se zdá, že se mnoho obchodníků, se kterými jsme dříve jednali, změnilo.
Chtěl bych se s vámi podělit o něco, co vychází z mé vlastní zkušenosti a pozitivního výsledku, kterého jsem dosáhl s Úřadem finančního ombudsmana (FOS). Pokud požadujete storno plateb za zboží a služby, buďte prosím velmi opatrní, jak to děláte. Banky si nyní uvědomují, že mnoho z těchto transakcí souvisí s podvodnou činností a pokud je cokoli zkresleno, může vám to v dlouhodobém horizontu situaci značně ztížit.
Trvalo mi asi rok, než jsem se dostal do bodu, kdy jsem dokázal získat zpět téměř všechny platby, které jsem provedl, ale to se stalo jen proto, že jsem dodržel správný postup a vytrval v něm. Vím, že někteří lidé podávají žádosti o vrácení peněz z různých důvodů, ale to vás může potenciálně vystavit problémům s uvedením nepravdivých údajů a dokonce i s identifikačními značkami CIFAS.
Jen jsem chtěl všechny upozornit, aby si byli vědomi rizik. Doufám, že se vám všem daří dobře, ale prosím, buďte při tomto procesu opatrní, protože při nesprávném postupu může mít trvalé následky.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.