Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 178)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 178)
Dostal jsem jen jedno oznámení o vrácení peněz, dostali jste všechny e-maily nebo jen jeden?
Automaticky přeloženo:
Utd9713
Bronz
před 7 měsíci
Kontaktujete společnost ohledně bankovních výpisů, abyste získali peníze zpět? Nebo chcete podat žádost o storno úhradu? Jaký je nejlepší způsob?
Mimochodem, nesnažím se získat zpět ztráty, tohle jsou peníze, které jsem vyhrál a které si velobet vzal, když mi po pár výhrách v reálném čase zavřel účet.
Samozřejmě jsem se snažil kontaktovat samotná kasina, ale odmítají poskytnout jakékoli informace.
Právě mi přišel jeden e-mail a čekají na vystoupení, ale mám asi 4/5.
Automaticky přeloženo:
Elena1233
Tomell1234
Platina
Tomell1234
před 7 měsíci
Možná, ale žádají o výpisy z bankovního účtu a také údaje o kartě, takže stačí poslat všechny transakce. Abych byl upřímný, ani nevím, jestli vrátí peníze, jen zkouším štěstí.