Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 419)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 419)
Co vážně řekl Skrill? Jak dlouho jsi čekal na odpověď?
Oh really what have skrill said ? How long did u wait for a reply
Automaticky přeloženo:
před 22 minutami
Skrill mi řekl, že jelikož byly platby provedeny přes Payesafe, musím si s nimi promluvit, ale snažím se jim vysvětlit, že jsem nikdy nepoužil Barrel Runner/Online Monitoring Ltd, kam byly platby zaslány! Jsou absurdní.
Skrill mi řekl, že jelikož byly platby provedeny přes Payesafe, musím si s nimi promluvit, ale snažím se jim vysvětlit, že jsem nikdy nepoužil Barrel Runner/Online Monitoring Ltd, kam byly platby zaslány! Jsou absurdní.
Skrill said as they were made via Payesafe top ups I need to speak to them but im trying to explain that I’ve never used Barrel Runner/Online Monitoring Ltd who the payments were sent to! They are ridiculous.
Automaticky přeloženo:
před 9 minutami
Vážně 😫 jak dlouho jsi čekala na jejich odpověď? Ještě mi neodpověděli, jen potvrzovací e-mail.