AKTUALIZACE OD SPOLEČNOSTI PIXELPAY SOLUTIONS LTD
Před více než dvěma týdny jsem vznesl/a námitku u své banky, ale žádné novinky nepřišly a banka mi od té doby pozastavila kartu/účet.
Může mi někdo poradit, jak odpovědět??
Už si s nimi nějakou dobu dopisuji. Poslal jsem jim screenshoty transakcí a údaje o mé kartě.
E-mail od - [email protected]
Milý ********
Chápeme, že je pro vás tato situace frustrující a znepokojivá, a všechny dotazy týkající se potenciálních nesrovnalostí v transakcích bereme vážně.
Vážíme si, že se domníváte, že tyto poplatky byly chybně kódovány, a nejúčinnější cestou k řešení zůstává kontaktování vaší finanční instituce. Zpětná platba umožňuje vaší bance přímo prošetřit obchodníka a kódy transakcí, což je v těchto záležitostech standardní postup.
Pokud máte další otázky, neváhejte se na nás obrátit.
S pozdravem,
Tým podpory
E-mail od - [email protected]
Milý ********
Chápeme, že je pro vás tato situace frustrující a znepokojivá. Ujišťujeme vás, že veškeré dotazy týkající se potenciálních nesrovnalostí v transakcích bereme vážně.
Přestože jsme vynaložili veškeré úsilí, nepodařilo se nám najít žádné záznamy o účtu ani platbě, které by odpovídaly vámi poskytnutým údajům.
Vážíme si, že se domníváte, že tyto poplatky byly chybně kódovány, a nejúčinnější cestou k řešení zůstává kontaktování vaší finanční instituce. Zpětná platba umožňuje vaší bance přímo prošetřit obchodníka a kódy transakcí, což je v těchto záležitostech standardní postup.
Pokud máte další otázky, neváhejte se na nás obrátit.
S pozdravem,
Tým podpory