Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 421)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 421)
Neposílejte jim screenshoty, protože odkazují na více diskriptorů, než si myslíte. Poslal jsem jim e-mail s jedním konkrétním diskriptorem a pak jsem jim napsal, že na mém účtu je mnohem více odkazů na ně, a pak mi byla platba vrácena.
Mixcrede rodcah priling trgr texavo 2
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Pukuota1
před 3 měsíci
A jak jsi je našel/našla??
And how do you found them??
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Takže prostě řekněte, že si z vašeho vozu strhli spoustu poplatků a vy jste od nich nic neobdrželi atd. Zůstaňte u nich, ale buďte vytrvalí, hodně štěstí.
Dostává někdo peníze zpět od poskytovatele chybného kódování Xpate ltd? Podělte se se mnou prosím o své zkušenosti.
Automaticky přeloženo:
Holland90
Stříbro
před 3 měsíci
Ahoj, našel jsem jen toto
Spojené království: Ve Spojeném království poskytuje služby společnost xpate Ltd, společnost registrovaná v Anglii a Walesu (registrační číslo: 11920779) se sídlem na adrese Level 18 40 Bank Street, Canary Wharf, Londýn, Anglie, E14 5NR. Společnost xpate je autorizována Úřadem pro finanční etiku (Financial Conduct Authority) (referenční číslo: 901021) k vydávání elektronických peněz a poskytování platebních služeb.
Automaticky přeloženo:
rassellev
Bronz
před 3 měsíci
Přátelé, dnes jsem zaplatil v těchto kasinech, všechny transakce byly úspěšně provedeny s ID příjemce 15554, deskriptor „14YLIDE ADVERTISING".
Automaticky přeloženo:
antonstamanis
Bronz
před 3 měsíci
Hej lidi,
Setkal se tu někdo s Lootexorem, PBC, Bestboost_pro, Casper Bets, Passpoint SP, Radom Pay, Xpate nebo Nuvei? Nedávno jsem na tyto názvy narazil a snažím se o nich zjistit něco víc.
Pokud s tím máte nějaké zkušenosti, znáte někoho, kdo je s nimi spojený, nebo se můžete podělit o jakékoli užitečné informace, budu za to opravdu vděčný. Předem děkuji!