Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 421)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 421)
Neposílejte jim screenshoty, protože odkazují na více diskriptorů, než si myslíte. Poslal jsem jim e-mail s jedním konkrétním diskriptorem a pak jsem jim napsal, že na mém účtu je mnohem více odkazů na ně, a pak mi byla platba vrácena.
Takže prostě řekněte, že si z vašeho vozu strhli spoustu poplatků a vy jste od nich nic neobdrželi atd. Zůstaňte u nich, ale buďte vytrvalí, hodně štěstí.
Právě jsem si zkontroloval e-mail a vlastně jsem jim poslal e-mail asi před dvěma týdny, na který nikdo neodpověděl. Jak dlouho vám trvalo, než jste dostal odpověď?
Právě jsem si zkontroloval e-mail a vlastně jsem jim poslal e-mail asi před dvěma týdny, na který nikdo neodpověděl. Jak dlouho vám trvalo, než jste dostal odpověď?
I just checked my email and I actually sent them an email about 2 weeks ago with no response. How long did it take you to get a response?
tarkistin juuri sähköpostin ja olen itseasiassa lähettänyt heille noin 2viikkoa sitten sähköpostka saamatta vastausta. Kauanko sinulla kesti saada vastaus?