Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 422)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 422)
Taky sháním 4 z těch 5, dej mi vědět, jak se ti daří.
Mohl byste prosím potvrdit všechny obchodníky, od kterých se vám podařilo získat vrácení peněz přes Monzo?
Automaticky přeloženo:
Arra89
Ojay
Platina
Ojay
před 2 měsíci
Tak to máte. Monzo mi nevrátil ani korunu. Pouze obchodníci (někteří z nich) mi vrátí peníze, když podám žádost o vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
Ojay
Arra89
Stříbro
Arra89
před 2 měsíci
Pane šéfe, děkuji za to. Předpokládám, že jsi to samé zkoušel s ostatními obchodníky? Zkoušel jsi to i s jinými bankami? Zdá se, že jediné, které aktivují vrácení peněz na druhé straně, jsou Monzo.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Arra89
Ojay
Platina
Ojay
před 2 měsíci
Řešil jsem spory asi pro polovinu obchodníků. Ti, které jsem jmenoval dříve, mi nic nevrátili, stejně jako několik dalších. Zdá se, že teď jsou ve slepé uličce.
Automaticky přeloženo:
Ojay
Arra89
Stříbro
Arra89
před 2 měsíci
Pro vaši informaci, Tevvers je https://www.terraverse.info/en/ a obchodní rejstřík - https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/12729165
Neodpovídají na e-maily. Podařilo se mi u nich loni vyhrát chargeback a jejich adresa byla zahrnuta v vrácené částce a shoduje se s údaji o sídle jejich společnosti.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Diamant
před 2 měsíci
Hledám pomoc s: Casper bets, Passpoint SP a Radom pay sp, SP wallet, IMG vibes
Děkuju!
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
antonstamanis
Diamant
antonstamanis
před 2 měsíci
Zkontrolovali jste historii prohlížeče, zda v ní nejsou odkazy na to, jak byly tyto transakce zpracovány nebo kým?
Automaticky přeloženo:
pl4yer24
Stříbro
před 2 měsíci
Ahoj lidi, stále hledám způsob, jak kontaktovat následující obchodníky:
NTBOST Londýn
egaega
QCXAI TALLINN
HALSCORE Cardiff
GMSKST
CL2SK Birmingham
Napadlo mě, že by to mohly být zkratky, jako například NTBOST pro NETBOOST nebo GMSKST pro GAMESKINS LTD.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Anonymized1181
Platina
Anonymized1181
před 2 měsíci
https://imgvibes.store/ Snažím se zjistit, jestli by tato webová stránka nemohla být od imgvibes
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Pyne1688
Diamant
Pyne1688
před 2 měsíci
Adresa img vibes je:
Vlková 532/8
130 00 Praha 3
Česko
Imgcarousel.com je společnost se sídlem na této adrese, která je jakoby sesterskou společností fusionwebvibes.com, takže (img + vibes).
Poslal jsem jim e-mail, ale žádná odpověď. Myslím, že jsou také propojeni s nbcgate (také registrovaný na této adrese).
žádná odpověď
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Unbroken
Diamant
Unbroken
před 2 měsíci
Viz níže
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Anonymized1181
Platina
Anonymized1181
před 2 měsíci
Ano, tohle jsem už na fóru četl, děkuji.
Ale myslím, že webová stránka, kterou jsem poslal, je imgvibes. Tvrdí, že nabízí 100% digitální nástroje a nevydávají faktury ani nic podobného. Navíc neodpovídají na mé e-maily. Podezřelé...
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Unbroken
Diamant
Unbroken
před 2 měsíci
Ostatní firmy také nabízejí digitální zboží a porovnávání adres! Ale nevím, možná máš pravdu, jen si myslíš, že nesídlí v Praze?
Automaticky přeloženo:
Arra89
Ojay
Platina
Ojay
před 2 měsíci
Byli by terrvers a trvrers úplně stejná skupina? Jak jste je vyhráli?
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Arra89
před 2 měsíci
Tak to máte. Monzo mi nevrátil ani korunu. Pouze obchodníci (někteří z nich) mi vrátí peníze, když podám žádost o vrácení peněz.
here you go. Monzo has not refunded a single penny. Only the merchants refund (some of them) once I submit chargebacks
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Pro spoustu z nich vyzkoušejte walletto
Automaticky přeloženo:
Arra89
LizzieCG
Platina
LizzieCG
před 2 měsíci
Odpovídají na e-maily? Některý z nich vyniká jako jednoznačně oblíbený u WalletTo? Díky.
Automaticky přeloženo:
Ojay
Arra89
Stříbro
Arra89
před 2 měsíci
Pokud vím, ano. Abych byl upřímný, jen jsem se rozjel, když jsem ze stejného důvodu vybral více než 500 plateb u 20 různých obchodníků. Řekli mi, ať se vykašlam, ale z nějakého důvodu se pár z nich dokázalo držet. Abych byl upřímný, už to nefungovalo, pořád mi asi 20 plateb nevracejí peníze. Ano, myslím, že trvrers je to samé.