Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 509)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 509)
Měl někdo v poslední době štěstí s konzultanty? Poslal jsem několik zpráv bez odpovědi/vrácení peněz. E-maily se vracejí, kontaktní formulář na webových stránkách nereaguje/neodpovídá.
Upřímně vám děkuji, že jste věnovali tolik času a úsilí napsání tohoto článku! Hodně se mi to vyjasnilo a všechno to působí mnohem méně zahlcujícím dojmem. Už jsem před pár dny poslal e-mail několika společnostem (commutech.ninja, splitwellnet). Pošlu jim další e-mail a mezitím kontaktuji Barclays a požádám o MCC pro transakce.
Pokud nemám důkaz o kontaktu s obchodníky, mohlo by to omezit šance na úspěch?
Budu všechny průběžně informovat, jak s tím budu postupovat 🙂
Bylo tam pár obchodníků, které jsem nemohl kontaktovat, protože jsem o nich nic nenašel a nic to nezměnilo. Jen jsem řekl, že se mi je nepodařilo kontaktovat, protože jsem o nich nenašel žádné kontaktní údaje/informace.
Ještě jedna věc: Uvedli jste někdy, nebo se vás někdy zeptali, zda jste kredity v online kasinu skutečně utratili/obdrželi? Nebo jste řekli, že jste je nikdy neobdrželi? Díky.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Platina
před minutou
Kontaktoval někdo z vás YAPILY nebo YASPA? Vrací peníze po doložení platby? Prosím, pomozte mi!