Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 509)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 509)
Na tohle jsem odpověděl, jen to musí nejdřív schválit administrátoři.
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před 4 týdny
Kde bych tohle našel/našla?
Automaticky přeloženo:
Hubbabbubba
Stříbro
před 4 týdny
Měl někdo v poslední době štěstí s konzultanty? Poslal jsem několik zpráv bez odpovědi/vrácení peněz. E-maily se vracejí, kontaktní formulář na webových stránkách nereaguje/neodpovídá.
Automaticky přeloženo:
Sjdndjdmcfjfjrjdnc
Wanderlust
Bronz
Wanderlust
před 4 týdny
Upřímně vám děkuji, že jste věnovali tolik času a úsilí napsání tohoto článku! Hodně se mi to vyjasnilo a všechno to působí mnohem méně zahlcujícím dojmem. Už jsem před pár dny poslal e-mail několika společnostem (commutech.ninja, splitwellnet). Pošlu jim další e-mail a mezitím kontaktuji Barclays a požádám o MCC pro transakce.
Pokud nemám důkaz o kontaktu s obchodníky, mohlo by to omezit šance na úspěch?
Budu všechny průběžně informovat, jak s tím budu postupovat 🙂
Ještě jednou děkuji kámo
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Sjdndjdmcfjfjrjdnc
Zlato
Sjdndjdmcfjfjrjdnc
před 4 týdny
Bylo tam pár obchodníků, které jsem nemohl kontaktovat, protože jsem o nich nic nenašel a nic to nezměnilo. Jen jsem řekl, že se mi je nepodařilo kontaktovat, protože jsem o nich nenašel žádné kontaktní údaje/informace.
Jo, dej nám vědět, co se děje 😊
Automaticky přeloženo:
Sjdndjdmcfjfjrjdnc
Wanderlust
Bronz
Wanderlust
před 4 týdny
Ještě jedna věc: Uvedli jste někdy, nebo se vás někdy zeptali, zda jste kredity v online kasinu skutečně utratili/obdrželi? Nebo jste řekli, že jste je nikdy neobdrželi? Díky.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 4 týdny
Kontaktoval někdo z vás YAPILY nebo YASPA? Vrací peníze po doložení platby? Prosím, pomozte mi!
Automaticky přeloženo:
Asdf123123
Bronz
před 4 týdny
Dobrý den, má někdo kontaktní údaje/informace na následující firmy?
Wspay
Sogno Ai
G-prompty
Treofgm
Keytarm_dsrp
Vlskey
Úroveň
Zentoria Limited
Jsem ochoten zaplatit, pokud mi pomůžete najít jejich kontaktní informace. Děkuji.
Je to stejné jako ID transakce? Netušil jsem, že si můžu zobrazit historii GooglePay, kterou používám pro všechny vklady na svých kartách. Myslel jsem, že jsem o všechno přišel, když jsem si pořídil nový telefon, aniž bych si uvědomil, že to mám i v počítači. Já a moderní technologie si zrovna nevycházíme dobře lol.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Snowyhill84
Platina
Snowyhill84
před 4 týdny
Možná jo, moje u Barclays se jmenuje firemní číslo. Musel jsem s nimi mluvit po telefonu, abych si vyzvedl čísla z debetní karty, ale objevila se u transakcí s kreditní kartou.
obvykle 23 číslic dlouhý
Upraveno
Automaticky přeloženo:
luddez10
Bronz
před 4 týdny
Ahoj,
Ví někdo něco o těchto:
Tao.d.ou
Cpqck
Skinx
Mám na nich přes 5 000 eur, takže bych byl neskutečně vděčný!!!
Banka neuplatňuje mou reklamaci, protože jsem omylem nejprve nahlásil všechny transakce jako podvod... velká, velká chyba.
Díky předem za tipy!
Automaticky přeloženo:
jef10mur
Stříbro
před 4 týdny
Má někdo nějaké informace o Scatzinovi, Social Kingovi nebo blcnce?
Automaticky přeloženo:
col211
Looohis
Zlato
Looohis
před 4 týdny
Jak jsi s tímhle dopadl/a?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 4 týdny
Ahoj. Máš nějaké novinky od Xpate? Už ti odpověděli?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 4 týdny
Ahoj. Už jsi dostal/a peníze zpět od Xpate?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
billi85
Stříbro
billi85
před 4 týdny
Dobrý den. Jsou nějaké novinky ohledně vrácení peněz od Xpate? Z mé zkušenosti bylo jednání s Xpate velmi zklamáním. Dostal už někdo peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
Alexov9
Stříbro
před 4 týdny
Taky jsem to už párkrát viděl. Vypadá to podezřele, když se platba za hazardní hry na výpisu z účtu objeví úplně jinak. I když za tím je technický důvod, raději bych hrál v kasinu, které je transparentní ohledně zpracování plateb.