Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 507)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 507)
Ahoj Lulule, podařilo se ti něco s SPH WLT? Vím, že jsi převedla zboží na Spush - dostala jsi peníze zpět? Děkuji!
Automaticky přeloženo:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Dobrý den. Bylo již ohledně vašeho sporu rozhodnuto? Nebo Xpate znovu napadl vrácení peněz poskytnutím dokumentů obsahujících nepřesné nebo zavádějící informace?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Ahoj. Z mých zkušeností je jediný realistický způsob, jak se pokusit získat peníze od Xpate zpět, podat žádost o vrácení peněz prostřednictvím vaší banky.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Ahoj. Díky! Teď vím, že platby DTVLT se zpracovávají přes Xpate.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Dobrý den. Moje banka již zahájila proces zpětného zúčtování transakcí zpracovaných přes Xpate. Bez problémů přijali mou žádost a teď čekám na výsledek.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
voodoo4
Zlato
voodoo4
před měsícem
Ahoj. Děkuji. Moje banka uvedla, že posouzení storna by mělo trvat přibližně 30 dní. Pokud Xpate případ zpochybní a poskytne dokumentaci, může konečné rozhodnutí trvat déle.
Automaticky přeloženo:
DjumK
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Dobrý den. Řekla vám vaše banka, jak dlouho se očekává, že proces kontroly bude trvat?
Automaticky přeloženo:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Ahoj. Jak to jde? Z mých zkušeností je jediný skutečný způsob, jak se pokusit získat peníze od Xpate zpět, chargeback, a i tehdy může proces trvat docela dlouho.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Stříbro
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Dobrý den. Udělal jsem přesně totéž. Xpate však v procesu chargebacku předložil dokumenty, které považuji za zavádějící nebo nepřesné. Proto jsem musel své bance podrobně vysvětlit, proč o těchto dokumentech pochybuji. Nyní čekám na konečné rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Decmanu
Diamant
Decmanu
před měsícem
Odmítli mi vrátit peníze
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Lisa2
Stříbro
Lisa2
před měsícem
Dobrý den. Doufám, že vyhrajete svůj případ proti Xpate. Stále čekám na rozhodnutí v mém případě.
Automaticky přeloženo:
billi85
voodoo4
Stříbro
voodoo4
před měsícem
Dobrý den. Děkuji. Žádost o storno platbu za transakce přes Xpate již byla podána. Xpate proti stornu platbu napadl a předložil dokumenty, které podle mého názoru neodpovídají skutečně poskytnutým službám. Nyní s bankou jednám o dalším postupu.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Org1991
Diamant
Org1991
před měsícem
Omlouvám se, že se vás tu znovu ptám, ale vyplatili vám výběry z GTspins.com - já na ty svoje čekám, proto mám obavy?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Alfred_ANTONYAN21
Diamant
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Opravdu se omlouvám, že se ptám znovu. Ale dostal jsi od GTspins.com vůbec nějaké peníze? Čekám na výběry 🙁