Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 508)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 508)
Mimochodem, obrovské díky za sdílení vašich dosavadních zkušeností. Už pár dní procházím fórum a čtu spoustu vašich i cizích zpráv, ale upřímně řečeno, je tam tolik informací a různých scénářů, že je to už trochu ohromující.
Jsem v tomhle ještě nováček, byl bych nesmírně vděčný za trochu vedení? Nevadilo by ti, kdybych ti mohl napsat soukromou zprávu? Pokud bys raději nechal konverzaci tady, chápu to. Ještě jednou díky, kámo.
Tady vlastně není žádný způsob, jak si napsat soukromou zprávu, a moc bych sem nechtěl dávat svůj e-mail a podobně, haha. Ale ptejte se! Nejdřív jsem si tuhle fórum hodně pročetl, zkoumal a sháněl důkazy, než jsem se pustil do nějakých sporů a podobně. Je pravda, že to může být trochu složité.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Platina
před 4 minutami
Kontaktoval už někdo Yapily a dostal od nich peníze zpět? Díky.